ΕΧΑΕ: Διαγράφεται η μετοχή της Folli-Follie από το ταμπλό στις 29 Δεκεμβρίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΧΑΕ: Διαγράφεται η μετοχή της Folli-Follie από το ταμπλό στις 29 Δεκεμβρίου
«Καθώς τελεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει προοπτική επαναδιαπραγμάτευσης των αξιών της».

Τη διαγραφή της μετοχής της Folli-Follie από το ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, καθώς τελεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει προοπτική επαναδιαπραγμάτευσης των αξιών της, αποφάσισε σήμερα η ΕΧΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, εξέτασε την περίπτωση της εταιρίας FOLLI-FOLLIE Α.Ε.Β.Τ.Ε. (ISIN: GRS294003009), η οποία εμπίπτει στις σχετικές διατάξεις του άρθρου 2.6.12 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου περί διαγραφής και αποφάσισε τη διαγραφή των κινητών αξιών της εταιρίας, καθώς τελεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει προοπτική επαναδιαπραγμάτευσης των αξιών της.

Ως ημερομηνία αφαίρεσης των κινητών αξιών της προαναφερόμενης εταιρίας από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ορίζεται η Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Χρ. Μεγάλου (Τρ. Πειραιώς): Η συμμετοχή στην ΑΜΚ της Trastor αντικατοπτρίζει τη στήριξή μας στην εταιρεία

gazzetta
gazzetta reader insider insider