Η Entersoft εξαγοράζει την Infopower HR Solutions

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Entersoft εξαγοράζει την Infopower HR Solutions
Ενισχύει τη θέση της στην αγορά λογισμικού Μισθοδοσίας, Ωρομέτρησης και Ανθρώπινων Πόρων.

Ιδιωτικό Συμφωνητικό για την εξαγορά του 100% των μεριδίων της εταιρείας Infopower HR Solutions IKE, υπέγραψε η Entersoft, με το τίμημα να ανέρχεται στο ποσό των 900 χιλ. ευρώ με καταβολή μετρητών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εξαγορά χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους της Entersoft.

Για το 2023 τα έσοδα της Infopower θα προσεγγίσουν τα 0,45 εκατ. ευρώ, με EBITDA περί τα 0,15 εκατ. ευρώ, ενώ διαθέτει θετικό καθαρό ταμείο. Η εταιρεία διαθέτει ισχυρή τεχνογνωσία στην υλοποίηση έργων Μισθοδοσίας, Ωρομέτρησης, Διαχείρισης Ανθρώπινων πόρων και Ελέγχου πρόσβασης (Access Control). Υποστηρίζει ενεργά πλήθος μεγάλων και απαιτητικών εταιρειών, όπως Τράπεζα Πειραιώς, Παγκρήτια Τράπεζα, Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, PCT (Cosco Piraeus Container Terminals), ΕΛΤΑ, ΔΕΣΦΑ, Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε (ΚτΠ ΑΕ), Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), Enterprise Greece, Φαρμασέρβ-LILLY, Rolco Βιανίλ, Byte Computers, Ελινόιλ, Pepsico-Tasty, ETPA PACKAGING, Aldemar Hotels, Aquila Hotels, Alpha Αστικά Ακίνητa, Intrum Hellas και πάνω από 100 άλλες μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Η εξαγορά εντάσσεται στα πλαίσια της συνολικής στρατηγικής της Entersoft για δυναμική είσοδο στην αγορά λογισμικού Μισθοδοσίας, Ωρομέτρησης και Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων με νέες σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις που καλύπτουν end-to-end όλες τις διαδικασίες του ανθρώπινου δυναμικού. Η νέα σουίτα προϊόντων Entersoft Human Capital Management 360 περιλαμβάνει λύσεις για τη διαχείριση προσλήψεων και αναζήτησης ταλέντων, τη διαχείριση του Ανθρώπινου Προσωπικού, την Ωρομέτρηση και την υλοποίηση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας (Εργάνη), αλλά και τη Μισθοδοσία. Λειτουργεί σε περιβάλλον Cloud κι αποτελεί την πλέον σύγχρονη λύση με Web τεχνολογίες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Skroutz Black Friday Report: Αύξηση 21,52% της μέσης τιμής του καλαθιού αγορών από το 2022

Tesla: Σχεδόν στη διπλή τιμή απ' αυτή που είχε δηλώσει ο Μασκ κοστίζει το Cybertruck

Δυναμικά συνεχίζει η Google την πορεία της στην Ελλάδα

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider