Η ΑΒ Βασιλόπουλος ομορφαίνει τα φετινά Χριστούγεννα με μοναδικές προσφορές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ΑΒ Βασιλόπουλος ομορφαίνει τα φετινά Χριστούγεννα με μοναδικές προσφορές
Με μία ξεχωριστή προσφορά αγοράς χριστουγεννιάτικου δέντρου και τεράστια ποικιλία από στολίδια, η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει ώστε τα φετινά Χριστούγεννα να είναι για όλους μοναδικά! 

«Όταν ακούς ΑΒ περιμένεις πάντα κάτι καλό» και ενόψει των φετινών Χριστουγέννων η ΑΒ Βασιλόπουλος διαθέτει μέσα από τα καταστήματά της μία μοναδική προσφορά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Το φετινό μας χριστουγεννιάτικο δέντρο θα είναι από την ΑΒ και δίνει δώρο 2 επιταγές αξίας έξι ευρώ η καθεμία μέσα από την κάρτα ΑΒ Plus. Ειδικότερα, πρόκειται για ένα έλατο 210 εκατοστών, το οποίο έχει 789 κλαδιά, μεταλλική βάση και διατίθεται στην τιμή των 49,95€. Η προσφορά για την αγορά του χριστουγεννιάτικου δέντρου από την ΑΒ Βασιλόπουλος θα ισχύει σε όλα τα καταστήματα ΑΒ και θα συνοδεύεται από μια μεγάλη ποικιλία χριστουγεννιάτικων στολιδιών. Ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα και στο e-shop, μπορεί κανείς να βρει μπάλες για το δέντρο, φωτάκια, ξύλινα επιτραπέζια διακοσμητικά, κούπες, αρκουδάκια, κουβέρτες και καλτσοπαντόφλες, καθώς και χριστουγεννιάτικα σκεύη κουζίνας» προστίθεται.

«Οι εκπλήξεις, όμως, δε σταματούν εδώ! Και επειδή Χριστούγεννα και γιορτινό τραπέζι πάνε μαζί, το Χριστουγεννιάτικο τεύχος AB Food Stories είναι και φέτος εδώ και φέρνει μαζί του λαχταριστές, γιορτινές συνταγές! Σε αυτό το τεύχος, οι αναγνώστες μπορούν να βρουν πολίτικες γιορτινές γεύσεις και νόστιμες συνταγές με γαλοπούλα από τα βραβευμένα κρεοπωλεία της ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς και λαχταριστά πιάτα, πρωτότυπους μεζέδες με εκλεκτά προϊόντα του τόπου μας, που φέρνουν την ελληνική παράδοση στο τραπέζι μας και εκλεκτά ελληνικά κρασιά για τα καλέσματα των ημερών. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η ετοιμασία βήμα-βήμα της φετινής Βασιλόπιτας, αλλά και άλλων χριστουγεννιάτικων γλυκών» υπογραμμίζει η ΑΒ.

«Γυρίζοντας το περιοδικό ανάποδα, οι αναγνώστες θα δουν πεντανόστιμα plant-based χριστουγεννιάτικα πιάτα από την Madame Ginger και την παρέα της και θα πάρουν ιδέες για λαχταριστό και υγιεινό brunch, με εκλεκτά προϊόντα από το τμήμα ARMONIA της ΑΒ Βασιλόπουλος. Σημειώνεται πως, όπως κάθε φορά, με κάθε αγορά του AB Food Stories, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεισφέρει στην κάλυψη των αναγκών του Iνστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων (ιδρύματα, ΜΚO, κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και σχολεία) που βοηθούν χιλιάδες συνανθρώπους μας. Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας, σε προσιτή αξία για όλους κάθε μέρα, βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που την επιλέγουν και την εμπιστεύονται, με μοναδικές προσφορές, κατάλληλες για κάθε εποχή. Γι’ αυτό και φροντίζει ώστε και τα φετινά Χριστούγεννα να είναι μοναδικά: "Για να είναι αυτές οι γιορτές, καλές γιορτές για όλους!"» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider