Epsilon Net: Σημαντική αύξηση μεγεθών στο εννεάμηνο, άνοδος 30% στον Κύκλο Εργασιών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Epsilon Net: Σημαντική αύξηση μεγεθών στο εννεάμηνο, άνοδος 30% στον Κύκλο Εργασιών
Σημαντική αύξηση στο σύνολο των οικονομικών μεγεθών του, σημείωσε κατά το εννεάμηνο του 2023, ο όμιλος εταιρειών Epsilon Net. 

Σημαντική αύξηση στο σύνολο των οικονομικών μεγεθών του, σημείωσε κατά το εννεάμηνο του 2023, ο όμιλος εταιρειών Epsilon Net.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ρευστότητα του Ομίλου, συνεχίζει να κινείται σε ιδιαίτερα ικανοποιητικά επίπεδα (Ταμειακά Διαθέσιμα και Ισοδύναμα €23,4 εκατ.), παρέχοντας στη Διοίκηση του Ομίλου τη δυνατότητα απρόσκοπτης συνέχισης του προγράμματος επέκτασης μέσω εξαγορών και υλοποίησης νέων επιχειρηματικών κινήσεων.

Ο Όμιλος διαθέτει αρνητικό καθαρό δανεισμό ύψους €5,30 εκατ. παρά την σημαντική καθαρή εκταμίευση μέσα στην περίοδο ποσού €11,49 εκατ. που προήλθε τόσο από τις σημαντικές εξαγορές που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του εννεάμηνου του 2023, (NETERA Ο.Ε, DIGINET Ε.Π.Ε, ΟΡΟΣΗΜΟ Α.Ε, SCAN ΑBEE) όπως και την απόκτηση των δικαιωμάτων μειοψηφίας στις θυγατρικές στρατηγικού χαρακτήρα (Epsilon SingularLogic & Epsilon HR). Επιπλέον στον υπολογισμό του αρνητικού δανεισμού δεν έχει συμπεριληφθεί ποσό €3,15 εκατ., που έχει επενδυθεί σε τίτλους σταθερής απόδοσης.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το σημαντικό ποσοστό αύξησης στο σύνολο των οικονομικών μεγεθών του Ομίλου, ήταν αποτέλεσμα του ισχυρού ρυθμού οργανικής ανάπτυξης (+72%) όσο και των στοχευμένων εξαγορών που υλοποίησε ο Όμιλος επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική και τις αναπτυξιακές προοπτικές του για τα επόμενα έτη.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση στη δεξιά στήλη «Σχετικά Αρχεία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Prodea: Τι φέρνει στην ΑΕΕΑΠ η δημόσια πρόταση - Προάγγελος νέας μετοχικής διαδικασίας;

Eurobank: Αντλεί 500 εκατ. ευρώ με κουπόνι 5,875% - Πάνω από 1,6 δισ. ευρώ οι προσφορές

Septona: Οι 5 άξονες στρατηγικής και οι 4 στόχοι – Μια ανάσα από τα 100 εκατ. οι πωλήσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider