Το ΔΕΗ e-bike Festival επιστρέφει στις γειτονιές της Αθήνας για 3η χρονιά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το ΔΕΗ e-bike Festival επιστρέφει στις γειτονιές της Αθήνας για 3η χρονιά
Ώρες λειτουργίας για όλες τις περιοχές είναι από τις 11:00 έως τις 19:00.

Να γνωρίσουν από κοντά και να ανακαλύψουν τις ευκολίες και τις δυνατότητες που προσφέρουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα, καλεί η ΔΕΗ τους κατοίκους και επισκέπτες της Αθήνας. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, το ΔΕΗ e-bike Festival, που συνεχίζεται για 3η χρονιά, πραγματοποιείται σε 4 περιοχές της Αθήνας μέσα στο Νοέμβριο και συγκεκριμένα:

  • Κηφισιά στις4/11 στο Άλσος Πάρκινγκ Κηφισιάς
  • Μαρούσι στις 11/11 στην Πλατεία Αγίας Λαύρας
  • Πετρούποληστις 18/11 στην Πλατεία Ηρώ
  • Χαλάνδρι στις 25/11 στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου

Ώρες λειτουργίας για όλες τις περιοχές είναι από τις 11:00 έως τις 19:00.

Σημειώνεται πως το πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα, το ΔΕΗ e-bike Festival, απευθύνεται σε όλους, δίνοντας τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμών σε μια σειρά από διαφορετικές κατηγορίες ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση. Στόχος είναι οι ενδιαφερόμενοι να βρουν τον τύπο ποδηλάτου που ταιριάζει περισσότερο στις δικές τους ανάγκες, κάνοντας πιο εύκολη, πιο πράσινη και βιώσιμη τη μετακίνησή τους στην πόλη ή επιλέγοντας έναν διαφορετικό τρόπο άσκησης και ψυχαγωγίας.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό παιχνίδι ταχύτητας με smart trainers, να αποκτήσουν την εμπειρία ασφαλούς μετακίνησης στην πόλη μέσα από μια μικρή βόλταμε ποδήλατο στην περιοχήυπό την καθοδήγηση εξιδεικευμένης ομάδας ποδηλατών, να λάβουν πολλά αναμνηστικά δώρα αλλά και να μπουν στην κλήρωση για έναe-bikeσε κάθε περιοχή.

Το ΔΕΗ e-bike festival, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΜΚΟ Πόλεις για Ποδήλατο,αποτελεί μία πρωτοβουλία της ΔΕΗ στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την ενεργειακή μετάβαση με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η εταιρεία, μέσα από μια σειρά δράσεων, υποστηρίζει στρατηγικά το ποδήλατο και όλες τις εκδοχές του, ως μέσο αθλητισμού, ψυχαγωγίας αλλά και πράσινης, αστικής μετακίνησης, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οικονόμου: Υπερδιπλάσιοι τροχονόμοι στο δρόμο - Η Αστυνομία δεν είχε εμπλοκή στον τραυματισμό της 16χρονης

Στουρνάρας: Στο ένα πέμπτο του ΑΕΠ ανέρχεται η παραοικονομία στην Ελλάδα

ΔΕΗ: Στο 1,5 δισ. τα EBITDA με την εξαγορά της Enel Romania – Ανοίγει νέος «κύκλος» ανάπτυξης

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider