J&J: Τα φάρμακα για τον καρκίνο και οι ιατρικές συσκευές θα οδηγήσουν την ανάπτυξη το 2023

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
J&J: Τα φάρμακα για τον καρκίνο και οι ιατρικές συσκευές θα οδηγήσουν την ανάπτυξη το 2023
Βασιζόμενη στην ισχυρή ζήτηση για τα φάρμακα κατά του καρκίνου και στην ανάκαμψη των πωλήσεων των ιατρικών συσκευών της λόγω της αύξησης των χειρουργικών επεμβάσεων.

Η Johnson & Johnson προέβλεψε κέρδη για το 2023 πάνω από τις εκτιμήσεις της Wall Street την Πέμπτη, βασιζόμενη στην ισχυρή ζήτηση για τα φάρμακα κατά του καρκίνου και στην ανάκαμψη των πωλήσεων των ιατρικών συσκευών της λόγω της αύξησης των χειρουργικών επεμβάσεων, όπως οι αντικαταστάσεις ισχίου και γόνατος.

Οι μετοχές της J&J σημείωσαν άνοδο περίπου 1% κατά την προσυνεδριακή διαπραγμάτευση.

Ο οικονομικός διευθυντής Joseph Wolk δήλωσε ότι η εταιρεία αισθάνεται αρκετά σίγουρη ώστε να αυξήσει τις προοπτικές της για το σύνολο του έτους λόγω της ανάπτυξης σε όλες τις επιχειρήσεις.

"Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες σχετικά με την καθοδήγηση που δώσαμε τον Ιανουάριο για το σύνολο του έτους, αλλά την χαρακτηρίσαμε υπεύθυνη και προσεκτική", δήλωσε ο Wolk σε συνέντευξή του. "Οι περιορισμοί έχουν πλέον αφαιρεθεί, και αν κοιτάξετε σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό μας, απλά υπάρχει δύναμη σε όλους τους τομείς".

Πρόσθεσε ότι παρά τις ανησυχίες του τελευταίου τριμήνου, ο πληθωρισμός παρέμεινε περίπου στα ίδια επίπεδα.

Η J&J έχει ποντάρει τεράστια ποσά στα νεότερα φάρμακα για τον καρκίνο, ενώ προσπαθεί να ενισχύσει την ανάπτυξη στην επιχείρηση ιατρικών συσκευών που έχει πληγεί από την πανδημία, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια πιθανή επιβράδυνση των πωλήσεων του blockbuster φαρμάκου αρθρίτιδας Stelara, το οποίο αντιμετωπίζει την απειλή του ανταγωνισμού το 2025.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

American Airlines: Μεγάλη αύξηση κερδών,  αναμένοντας επιπλέον άνοδο για το 2023

gazzetta
gazzetta reader insider insider