Σαράντης: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 100% της Polipak

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σαράντης: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 100% της Polipak
Tην απόκτηση ποσοστού 20% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με επωνυμία Polipak sp. z o.o. και έδρα στην Πολωνία ολοκλήρωσε o Όμιλος Σαράντη στις 14 Ιουνίου.

Tην απόκτηση ποσοστού 20% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με επωνυμία Polipak sp. z o.o. και έδρα στην Πολωνία ανακοίνωσε o Όμιλος Σαράντη στις 14 Ιουνίου, έναντι τιμήματος 22 εκατ. PLN μέσω της θυγατρικής του, Sarantis Polska.

Ως αποτέλεσμα αυτής της συναλλαγής, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Όμιλος Σαράντη κατέχει πλέον το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Polipak, ξεκλειδώνοντας με αυτόν τον τρόπο περαιτέρω συνέργειες που θα ενισχύσουν τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του Ομίλου.

Υπενθυμίζεται ότι «η Polipak είναι πανευρωπαϊκά μια από τις ηγετικές εταιρείες παραγωγής σακουλών απορριμμάτων για οικιακή χρήση αλλά και προϊόντων συσκευασίας για βιομηχανική χρήση, με επιτυχημένη ιστορία σχεδόν 40 ετών. Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, η Polipak έχει καταστεί ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στο είδος του στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Αυτή η στρατηγική κίνηση ενισχύει τη θέση του Ομίλου Σαράντη στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του για περαιτέρω ανάπτυξη και δημιουργία μακροπρόθεσμη αξίας προς τους μετόχους του», καταλήγει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Άβαξ: Μέρισμα 0,07€ ενέκρινε η τακτική ΓΣ - Από 23/6 η καταβολή

Σιάμισιης (Helleniq Energy): Προ των πυλών νέες εξαγορές ΑΠΕ – «Παράθυρο» για προμέρισμα 

gazzetta
gazzetta reader insider insider