Paramount: Κάτω από τις εκτιμήσεις τα έσοδα στο δ' τρίμηνο - Μειώθηκαν τα προσαρμοσμένα κέρδη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Paramount: Κάτω από τις εκτιμήσεις τα έσοδα στο δ' τρίμηνο - Μειώθηκαν τα προσαρμοσμένα κέρδη
Κάτω από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Paramount Global στο δ' τρίμηνο του 2022, καθώς η αμερικανική εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών είδε τα έσοδά της από τη διαφημιστική δραστηριότητα να μειώνονται σημαντικά.

Κάτω από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Paramount Global στο δ' τρίμηνο του 2022, καθώς η αμερικανική εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών είδε τα έσοδά της από τη διαφημιστική δραστηριότητα να μειώνονται σημαντικά.

Πιο αναλυτικά, τα έσοδα της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 8,13 δισ. δολάρια έναντι εκτίμησης για έσοδα 8,16 δισ. δολάρια σύμφωνα με έρευνα της Refinitiv. Σε σχέση με το δ' τρίμηνο του 2022, τα έσοδα της Paramount Global ήταν αυξημένα κατά 2%.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε ζημιές ύψους 177 εκατ. δολαρίων για το δ' τρίμηνο, έναντι κερδών 2 δισ. δολαρίων στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2021.

Σε προσαρμοσμένη βάση, η Paramount ανέφερε κέρδη 0,08 δολαρίων/μετοχή, τη στιγμή που οι αναλυτές σε έρευνα της FactSet ανέμεναν προσαρμοσμένα κέρδη 0,24 δολαρίων/μετοχή.

Τέλος, η Paramount Global ανακοίνωσε πως συνολικά οι συνδρομητές της αυξήθηκαν κατά 10,8 εκατ. στο τέταρτο τρίμηνο, με τα 9,9 εκατ. εξ αυτών να αφορούν στη συνδρομητική πλατφόρμα Paramount+, αριθμός που συνιστά ιστορικό ρεκόρ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Miele: Η χρονιά ορόσημο του 2022 και ο στόχος των 100 εκατ. ευρώ

«Υψηλές πτήσεις» για την Airbus το 2022: «Άλμα» 13% για τα έσοδα - Στα 58,8 δισ. ευρώ

Tesla: Μαζικές απολύσεις στη Νέα Υόρκη «ως αντίποινα για συνδικαλιστική δράση»

gazzetta
gazzetta reader insider insider