Μασκ: Εξαιρετικά δύσκολο να «τρέχω» Twitter, Tesla και SpaceX - Ανησυχώ για εμένα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μασκ: Εξαιρετικά δύσκολο να «τρέχω» Twitter, Tesla και SpaceX - Ανησυχώ για εμένα
Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο, εξέφρασε ο Έλον Μασκ.

Ο Έλον Μασκ δεν περνάει καλά τελευταία καθώς οι ευθύνες που έχει αναλάβει είναι τεράστιες, με τον ίδιο να «μοιράζεται τον πόνο του» με το διαδικτυακό του κοινό.

«Οι τελευταίοι 3 μήνες ήταν εξαιρετικά δύσκολοι, καθώς έπρεπε να διασωθεί το Twitter από τη χρεοκοπία, εκπληρώνοντας παράλληλα τα βασικά καθήκοντα σε Tesla και SpaceX. Δεν θα το ευχόμουν αυτό σε κανέναν» έγραψε ο 2ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Προηγήθηκε άρθρο της Wall Street Journal που ανέφερε ότι ο μεγιστάνας των 184 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι «κουρασμένος, έχει πόνους στην πλάτη, ενώ η μητέρα του, του ζητά να κοιμηθεί λίγο».

Οι τελευταίοι μήνες ήταν ιδιαίτερα εξουθενωτικοί, όπως αποκάλυψε ο Μασκ ενώ κατέθεσε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο σχετικά με το tweet του 2018 για την ιδιωτικοποίηση της Tesla. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της δίκης, είπε σε έναν δικηγόρο, «δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ χθες το βράδυ, οπότε δυστυχώς, δεν είμαι στα καλύτερά μου».

Αργότερα πρόσθεσε: «Συγγνώμη που διαμαρτύρομαι. Έχω πολύ έντονο πόνο στην πλάτη», που φέρεται να προήλθε μετά από μία «μάχη» με έναν παλαιστή σούμο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων πριν από χρόνια. Μάλιστα, ο Μασκ δήλωσε ότι κατάφερε να ρίξει κάτω τον ογκώδη αντίπαλό του με αντάλαγμα «8 χρόνια μεγάλου πόνου στην πλάτη» όπως αναφέρει το ΜarketWatch. Δεν δίστασε να εκφράσει και ο ίδιος την ανησυχία του για την κατάσταση της υγείας του.

Παράλληλα, μιλώντας στον επενδυτή Ρον Μπάρον σε ένα συνέδριο τον περασμένο Νοέμβριο επεσήμανε ότι, από τότε που ανέλαβε την ιδιοκτησία του Twitter, ο φόρτος εργασίας του έχει αυξηθεί από περίπου 80 ώρες την εβδομάδα σε περισσότερες από 120 ώρες. «Πηγαίνω για ύπνο, ξυπνάω, δουλεύω, πηγαίνω για ύπνο, ξυπνάω, δουλεύω — κάντε το επτά ημέρες την εβδομάδα», ανέφερε. «Θα πρέπει να το κάνω αυτό για λίγο – δεν υπάρχει επιλογή – αλλά νομίζω ότι όταν το Twitter μπει στο σωστό δρόμο, θα είναι πολύ πιο εύκολο να το διαχειριστώ από την SpaceX ή την Tesla».

Ο Μασκ διευκρίνισε στα tweets του το Σαββατοκύριακο ότι, ενώ το Twitter δεν είναι ακόμη οικονομικά υγιές, είναι αισιόδοξος ότι έχει πάρει μια σωστή κλίση προς τα εκεί αν και «χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά ακόμη».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Adani: Προπληρώνει δάνεια 1,11 δισ. δολαρίων - Πολιτικός αναβρασμός στην Ινδία

«Άγριο» sell-off στις αναδυόμενες αγορές «βλέπει» το μεγαλύτερο εισηγμένο hedge fund στον κόσμο

Η Nissan αποκτά το 15% στη μονάδα ηλεκτρικών οχημάτων της Renault - Αναβιώνεται η 24ετής συμμαχία

gazzetta
gazzetta reader insider insider