Συνεχίζεται η «διελκυστίνδα» πλούτου Μασκ - Αρνό, ξανά στην κορυφή ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεχίζεται η «διελκυστίνδα» πλούτου Μασκ - Αρνό, ξανά στην κορυφή ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος
Τη «σκυτάλη» του πλουσιότερου κροίσου στον κόσμο παρέδωσε ο Έλον Μασκ στο Γάλλο πολυδισεκατομμυριούχο Μπερνάρ Αρνό, μετά τις νέες πιέσεις που δέχεται η μετοχή της πρωτοπόρου αυτοκινητοβιομηχανίας στην ηλεκτροκίνηση, σύμφωνα με το cnbc. 

Τη «σκυτάλη» του πλουσιότερου κροίσου στον κόσμο παρέδωσε εκ νέου ο Έλον Μασκ στο Γάλλο πολυδισεκατομμυριούχο Μπερνάρ Αρνό, μετά τις νέες πιέσεις που δέχεται η μετοχή της πρωτοπόρου αυτοκινητοβιομηχανίας στην ηλεκτροκίνηση, σύμφωνα με το cnbc.

Ο εκκεντρικός πολυπράγμων διευθύνων σύμβουλος της Tesla, της Twitter και της Space X, μεταξύ άλλων, έχασε τον τίτλο που «κράταγε» από τον Σεπτέμβριο του 2021, οπότε και ο προσωπικός πλούτος του, που συνδέεται ως επί τον πλείστο με τη μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας, είχε ξεπεράσει τον ισχυρό άνδρα της Amazon, Τζεφ Μπέζος. Η απόφαση του Μασκ να αποκτήσει την πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων είχε ως αποτέλεσμα να δει την περιουσία του να μειώνεται δραστικά, αν και παραμένει στη δεύτερη θέση της λίστας.

Ο 73χρονος Γάλλος επιχειρηματίας, που έχει ξαναβρεθεί στην πρώτη θέση του βάθρου και στο μακρινό παρελθόν, έχει καταφέρει να δημιουργήσει το μεγαλύτερο όμιλο πολυτελών αγαθών, την LMVH, με brands που περιλαμβάνουν την Louis Vuitton, Celine, Tag Heuer, Tiffany. Η περιουσία του αποτιμάται στα 182,6 δισ. δολάρια.

Υπενθυμίζεται πως η διελκυστίνδα πλούτου Μασκ - Αρνό βρίσκεται εδώ και κάποιες εβδομάδες σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Twitter: Ο Έλον Μασκ «ξεφορτώνεται» 1,5 δισ. ανενεργούς λογαριασμούς

«Φίλοι» και πάλι Μασκ με Apple - Ήταν απλά μία «παρεξήγηση»

gazzetta
gazzetta reader insider insider