Και τα οκτώ brands της Volkswagen «έκοψαν» τις διαφημίσεις στην Twitter

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Και τα οκτώ brands της Volkswagen «έκοψαν» τις διαφημίσεις στην Twitter
Στην διακοπή όλων των πληρωμένων διαφημίσεων στην Twitter έχουν προχωρήσει όλα τα Brands του ομίλου Volkswagen, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας την Τετάρτη.

Στην διακοπή όλων των πληρωμένων διαφημίσεων στην Twitter έχουν προχωρήσει όλα τα Brands του ομίλου Volkswagen, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το Reuters, τα οκτώ brands του ομίλου - Audi, VW, Seat, Cupra, Lamborghini, Bentley, Ducati και Porsche- διέκοψαν μέχρι νεοτέρας κάθε εμπορική συνεργασία με τον κολοσσό των social media, στον απόηχο της εξαγοράς του από τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ.

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η απόφαση των Brands έρχεται κατόπιν σχετικής συμβουλής από την ηγεσία της Volkswagen, η οποία και έγινε αποδεκτή από το σύνολο των είπε ότι όλες οι μάρκες ακολούθησαν τη συμβουλή, ενώ η Audi επέλεξε να σταματήσει και τις οργανικές δραστηριότητες, όπως τις αναρτήσεις στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται πως η Audi δεν έχει κάνει tweet από την 1η Νοεμβρίου, ενώ προηγουμένως έκανε αναρτήσεις σχεδόν κάθε μέρα. «Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και θα αποφασίσουμε για τα επόμενα βήματα ανάλογα με τις εξελίξεις», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Audi σε δήλωση που έστειλε μέσω email στο Reuters.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Goldman Sachs: Ο «χαμένος παράδεισος» της Wall Street και ο κίνδυνος μιας βίαιης διόρθωσης

Πάνω από 100 δισ. δολάρια έχει χάσει ο Έλον Μασκ από τις αρχές του 2022

gazzetta
gazzetta reader insider insider