Twitter: Με απόφαση του Έλον Μασκ, επανέρχεται ο λογαριασμός του Ντόναλτ Τραμπ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Twitter: Με απόφαση του Έλον Μασκ, επανέρχεται ο λογαριασμός του Ντόναλτ Τραμπ
Trump
Η ψηφοφορία που έκανε ο Μασκ μεταξύ των ακολούθων του στο Twitter έληξε με 51,8% να ζητούν την αποκατάσταση του λογαριασμού του Τραμπ και 48,2% να εκφράζονται αρνητικά για αυτή.

Ο λογαριασμός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Twitter επανήλθε το βράδυ του Σαββάτου μετά την απόφαση του Έλον Μασκ να αρθεί η αναστολή της λειτουργίας του, που αποφασίστηκε μετά την αιματηρή επίθεση οπαδών του στο ομοσπονδιακό Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου 2021.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, που δηλώνει και υπερασπιστής της ελευθερίας της έκφρασης, ζήτησε από τους χρήστες του Twitter να τοποθετηθούν σε «δημοσκόπηση» που οργάνωσε στην πλατφόρμα και η πλειοψηφία ψήφισε «ναι» στην επιστροφή του μεγιστάνα των ακινήτων σε αυτήν.

Η 24ωρη ψηφοφορία που έκανε ο Μασκ μεταξύ των ακολούθων του στο Twitter έληξε με 51,8% να ζητούν την αποκατάσταση του λογαριασμού του Τραμπ και 48,2% να εκφράζονται αρνητικά για αυτή.

«Ο λαός μίλησε. Ο Τραμπ θα αποκατασταθεί. Vox Populi, Vox Dei» (φωνή λαού, φωνή θεού» ανέφερε σε σχετικό του tweet ο Μασκ.

Σημειώνεται πως η επαναφορά του λογαριασμού του Τραμπ έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ρεπουμπλικανού για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το 2024.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κομισιόν: Ο Μασκ πρέπει να αυξήσει τους ελεγκτές περιεχομένου της Twitter στην Ευρώπη

gazzetta
gazzetta reader insider insider