Twitter: «Έκρηξη δραστηριότητας» απαιτεί ο Μασκ - Παραμένει επικεφαλής ως την «αναδιοργάνωση»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Twitter: «Έκρηξη δραστηριότητας» απαιτεί ο Μασκ - Παραμένει επικεφαλής ως την «αναδιοργάνωση»
Διατεθειμένος να μειώσει τον χρόνο απασχόλησής του στην Twitter εμφανίζεται ο νέος ιδιοκτήτης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, με τον Έλον Μασκ ωστόσο να υπογραμμίζει πως αυτό θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της οργανωτικής αναδιάρθρωσης της εταιρείας.

Διατεθειμένος να μειώσει τον χρόνο απασχόλησής του στην Twitter εμφανίζεται ο νέος ιδιοκτήτης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, με τον Έλον Μασκ ωστόσο να υπογραμμίζει πως αυτό θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της οργανωτικής αναδιάρθρωσης της εταιρείας.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Μασκ ανέφερε πως σκοπεύει να ξεκινήσει την διαδικασία εύρεσης του νέου CEO της Twitter μόλις ολοκληρωθεί η αναδιάρθρωση, κάτι που ο ίδιος εκτιμά πως θα συμβεί εντός των επόμενων ημερών.

«Απαιτείται μια αρχική έκρηξη δραστηριότητας, μετά την εξαγορά, ώσπου να αναδιοργανωθεί η εταιρεία», είπε ο Μασκ στην κατάθεσή του ενώπιον δικαστήριο του Ντέλαγουερ προκειμένου να υπερασπιστεί το πακέτο αποδοχών του, ύψους 56 δισ. δολαρίων, ως διευθύνοντος συμβούλου μερικής απασχόλησης στην Tesla. «Τότε ελπίζω να μειώσω τον χρόνο μου στο Twitter», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Σημειώνεται πως η Twitter αποτελεί την πέμπτη εταιρεία την οποία διευθύνει ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, μετά τις Tesla, SpaceX, Neuralink και Boring Company.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Ελαττωματική» η ιδέα του Έλον Μασκ για πιστοποίηση των χρηστών του Twitter, λέει η Βεστάγκερ

Μασκ προς υπαλλήλους Twitter: Δουλέψετε εντατικά επί πολλές ώρες ή φύγετε - Το τελεσίγραφο

gazzetta
gazzetta reader insider insider