Έλον Μασκ: Δίνει εξηγήσεις στην Twitter για την υπαναχώρηση από το deal των 44 δισ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έλον Μασκ: Δίνει εξηγήσεις στην Twitter για την υπαναχώρηση από το deal των 44 δισ. δολαρίων
Εντάσσεται στη δίκη μεταξύ των δύο πλευρών που είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 17 Οκτωβρίου σε δικαστήριο του Ντέλαγουερ.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, Έλον Μασκ, θα απαντήσει στα ερωτήματα των δικηγόρων της Twitter στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, για τους λόγους που τον οδήγησαν να υπαναχωρήσει από τη συμφωνία για την εξαγορά του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού, ύψους 44 δισ. δολαρίων.

Η κατάθεση του Μασκ εντάσσεται στη δίκη μεταξύ των δύο πλευρών που είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 17 Οκτωβρίου σε δικαστήριο του Ντέλαγουερ.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η κατάθεση του Μασκ στους δικηγόρους της Twitter ενδέχεται να παραταθεί για τρίτη μέρα, εάν χρειαστεί. Ο δικηγόρος της πλευράς του Μασκ, Άλεξ Σπίρο, θα καταθέσει μια μέρα νωρίτερα από τον εντολέα του, στις 25 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως ο Μασκ πρότεινε αρχικά την αγορά της εταιρείας τον Απρίλιο, και μετά από κάποια αντίσταση, το Twitter συμφώνησε.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, ο Μασκ άρχισε να διαμαρτύρεται ότι ο αριθμός των ψεύτικων ή ανεπιθύμητων λογαριασμών στην πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι μεγαλύτερος από αυτόν που αποκαλύπτεται.

Ο Μασκ είχε ανακοινώσει ότι δεν προχωρά στη συμφωνία επειδή η Twitter παραπλάνησε τον ίδιο και τις ρυθμιστικές αρχές σχετικά με τον πραγματικό αριθμό λογαριασμών spam ή bot στην πλατφόρμα microblogging.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Twitter: «Πράσινο» φως από τους μετόχους για την εξαγορά των 44 δισ. από τον Μασκ

gazzetta
gazzetta reader insider insider