Επιστροφή στο σχολείο με το go4more της Εθνικής Τράπεζας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιστροφή στο σχολείο με το go4more της Εθνικής Τράπεζας
Είναι η εποχή που οι αγορές για τη νέα σχολική χρονιά «χτυπούν κόκκινο» και ο καθένας μπορεί να βγει κερδισμένος, αρκεί να έχει στη διάθεσή του μια κάρτα της Εθνικής Τράπεζας.

Είναι η εποχή που οι αγορές για τη νέα σχολική χρονιά «χτυπούν κόκκινο» και ο καθένας μπορεί να βγει κερδισμένος, αρκεί να έχει στη διάθεσή του μια κάρτα της Εθνικής Τράπεζας.

Το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά έχει ήδη χτυπήσει και χιλιάδες μαθητές σε όλη τη χώρα έχουν πάρει θέση πίσω από τα θρανία, έχοντας νέους στόχους και φιλοδοξίες.

Με την επιστροφή, λοιπόν, στη σχολική ρουτίνα, η τρέχουσα περίοδος είναι μια πυρετώδης προετοιμασία, για να έχει ο καθένας, μαθητής, γονιός ή/και εκπαιδευτικός, όλα όσα χρειάζεται για τη νέα χρονιά.

Από τα κατάλληλα έπιπλα, όπως ένα άνετο γραφείο, τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως σχολικά είδη και laptop, μέχρι καινούρια ρούχα και παπούτσια. Και με την Εθνική Τράπεζα, ο καθένας μπορεί να βγει κερδισμένος, κάνοντας τις αγορές του.

Back2school με κέρδος

Πώς; Αρκεί να έχει μια κάρτα, πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη, της Εθνικής Τράπεζας. Χρησιμοποιώντας την κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, ο κάθε καταναλωτής επωφελείται διπλά, καθώς εξασφαλίζει έως 10% κέρδος σε go4more πόντους για αγορές σε επιλεγμένα καταστήματα:

  • Έπιπλα και εξοπλισμός για το παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο στην ΙΚΕΑ
  • Ό,τι χρειάζονται τα παιδιά για το σχολείο και ακόμα περισσότερα, στα παιχνιδάδικα Μουστάκας
  • Αθλητικά είδη, τσάντες, παπούτσια και σπορ ντύσιμο στα Intersport
  • Ρούχα, τσάντες στα προϊόντα ομορφιάς στα καταστήματα Hondos Center,

Ειδικότερα, για τις αγορές με πιστωτικές κάρτες, ο καταναλωτής κερδίζει το 10% της αξίας τους στα παραπάνω καταστήματα σε go4more πόντους, ενώ με τη χρήση χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, το κέρδος σε go4more πόντους ανέρχεται στο 5% της αξίας των αγορών.

Οι προσφορές ισχύουν έως και 17/09/2022 για αγορές στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα των επιλεγμένων επιχειρήσεων, που διαθέτουν αμέτρητες επιλογές για κάθε ανάγκη.

Ακόμα πιο κερδισμένοι με ένα laptop

Είναι γεγονός πως ένα laptop είναι πια απαραίτητο εργαλείο για όλη την οικογένεια, καθώς, εκτός από τη διεκπαιρέωση εργασιών, προσφέρει και ψυχαγωγία, μέσα από αμέτρητες δυνατότητες. Γι' αυτό και εκείνος που θα επιλέξει να αγοράσει ένα laptop, κερδίζει επιπλέον go4more πόντους.

Αρκεί να αγοράσει το καινούριο του laptop από τα καταστήματα Cosmote και Γερμανός με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Τότε, θα κερδίσει το 20% της αξίας του σε go4more πόντους. Η προσφορά ισχύει από 26/08 έως 17/09/2022 για laptop αξίας από €349 και άνω.

Εξαργύρωση πόντων

Τώρα, πώς γίνεται η εξαργύρωση των πόντων; Αν κάποιος είναι κάτοχος χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της Εθνικής Τράπεζας και δεν είναι εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more, μπορεί να κάνει εγγραφή εδώ και να αρχίσει να κερδίζει πόντους σε κάθε του αγορά.

Τους πόντους μπορεί να τους εξαργυρώσει σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

Και το φθινόπωρο αρχίζει με νέα διάθεση, κάνοντας τις αγορές του καθενός πιο αποδοτικά και οικονομικά. Για να μη λείψει τίποτα σε κανέναν, όπως και από αυτούς που αγαπάει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider