Twitter: «Εγκαίνια» για το κουμπί επεξεργασίας μόνο στους επί πληρωμή συνδρομητές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Twitter: «Εγκαίνια» για το κουμπί επεξεργασίας μόνο στους επί πληρωμή συνδρομητές
Η δυνατότητα επεξεργασίας θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε χρήστες που πληρώνουν 4,99 δολάρια το μήνα για συνδρομή στο Twitter Blue.

Κουμπί επεξεργασίας θα εγκαινιάσει για πρώτη φορά η Twitter, μετά από χρόνια συζήτησης τόσο εντός όσο και εκτός της εταιρείας για το εάν μια τέτοια δυνατότητα θα ήταν καλή ιδέα για το προϊόν που είναι γνωστό ότι κάνει τις αναρτήσεις να γίνονται viral.

Η δυνατότητα επεξεργασίας θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε χρήστες που πληρώνουν 4,99 δολάρια το μήνα για συνδρομή στο Twitter Blue. Το Edit Tweet, όπως θα ονομάζεται το κουμπί, θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αλλαγές στο tweet τους για έως και 30 λεπτά μετά την αρχική δημοσίευσή του. Τα tweets που δέχονται επεξεργασία θα φέρουν μια ετικέτα και οι υπόλοιποι χρήστες στο Twitter θα μπορούν να κάνουν κλικ στην ετικέτα για να δουν προηγούμενες εκδόσεις της ανάρτησης.

Η εταιρεία δοκιμάζει συγκεκριμένα το κουμπί επεξεργασίας με μια μικρή ομάδα χρηστών με την ελπίδα να επιλύσει γρήγορα πιθανά προβλήματα, έγραψε η εταιρεία σε μια ανάρτηση της. Το κουμπί επεξεργασίας θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια στους χρήστες του Twitter Blue τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Twitter Circle: Μέχρι 150 επιλεγμένα άτομα στον «κλειστό κύκλο» - Πλέον τα tweets μπορούν να έχουν ιδιωτικό χαρακτήρα

Twitter: Μετά τις καταγγελίες του πληροφοριοδότη, ο Μασκ θέλει μετάθεση της δίκης για τον Νοέμβριο

gazzetta
gazzetta reader insider insider