Intralot: Από 1η Ιουλίου η αποκοπή του δικαιώματος στην ΑΜΚ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Intralot: Από 1η Ιουλίου η αποκοπή του δικαιώματος στην ΑΜΚ
Η 1η Ιουλίου ορίστηκε ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης στην Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Intralot.

Η 1η Ιουλίου ορίστηκε ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης στην Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Intralot, κατά ποσό έως 66.840.064,50 ευρώ, με την έκδοση έως 222.800.215 νέων, κοινών, άυλων, ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης και τιμή διάθεσης 0,58 ευρώ για κάθε μία Νέα Μετοχή, με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων.

Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης θα διαρκέσει από 06/07/2022 έως 21/07/2022, ενώ η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος από 06/07/2022 έως 18/07/2022.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση στη δεξιά στήλη Σχετικά Αρχεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι μοιράστηκαν τις επιδοτήσεις - Δείτε online τα ονόματα και τα ποσά των δικαιούχων 

Οι φαραωνικές παροχές στο μυθικό συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ρωσία: Αυτοκτόνησε ο πρώην υπ. Μεταφορών, λίγη ώρα μετά την αποπομπή του από τον Πούτιν

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider