Ελλάκτωρ: Δίκαιο και εύλογο το αντάλλαγμα της Δημόσιας Πρότασης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ελλάκτωρ: Δίκαιο και εύλογο το αντάλλαγμα της Δημόσιας Πρότασης
Τα κριτήρια του «δίκαιου και εύλογου» πληροί το προσφερόμενο αντάλλαγμα της υποβληθείσας προαιρετικής δημόσιας πρότασης της «RB Ellaktor Holding B.V.» για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Ελλάκτωρ.

Τα κριτήρια του «δίκαιου και εύλογου» πληροί το προσφερόμενο αντάλλαγμα της υποβληθείσας προαιρετικής δημόσιας πρότασης της «RB Ellaktor Holding B.V.» για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Ελλάκτωρ, σύμφωνα με την αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η RB Ellaktor Holding στο Πληροφοριακό Δελτίο έχει δηλώσει ότι προτίθεται να προσφέρει το ποσό του 1,75 ευρώ τοις μετρητοίς, για κάθε Μετοχή της Δημόσιας Πρότασης η οποία θα του προσφερθεί νομίμως και εγκύρως κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής.

Σημειώνεται πως ο χρηματοοικονομικός Σύμβουλος σύμφωνα με την από 27.06.2022 Έκθεσή του προσδιόρισε ένα εύρος αξίας των μετοχών της Εταιρείας (το Εύρος Αξίας ανά μετοχή), σε σχέση με τη Δημόσια Πρόταση, το οποίο κυμαίνεται μεταξύ 1,67 Ευρώ και 2,10 Ευρώ ανά μετοχή.

Επίσης, το ΔΣ επισημαίνει πως η Δημόσια Πρόταση δεν αναμένεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις στα συμφέροντα της εταιρείας, στις εργασιακές σχέσεις, ή στον αριθμό των εργαζομένων στην Εταιρεία, στο βαθμό που δεν επέλθουν σημαντικές μεταβολές στις υφιστάμενες συνθήκες της αγοράς και της οικονομίας.

Δείτε αναλυτικά την αιτιολογημένη γνώμη στη δεξιά στήλη Σχετικά Αρχεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ξεκινάει σήμερα η δημόσια πρόταση, λήγει 26 Ιουλίου – Το ομόλογο και η στρατηγική

Ελλάκτωρ: Από 24 Ιουνίου ξεκινά η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης

gazzetta
gazzetta reader insider insider