BI: Η Twitter δίνει στον Μασκ στοιχεία για να κλείσει η εξαγορά των 44 δισ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
BI: Η Twitter δίνει στον Μασκ στοιχεία για να κλείσει η εξαγορά των 44 δισ. δολαρίων
Η μετοχή της Twitter ενισχύεται κοντά στο 1% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.  

Η Twitter εμφανίζεται ως έτοιμη να δώσει στον Έλον Μασκ τα στοιχεία που είχε ζητήσεις για τους fake λογαριασμούς στην πλατφόρμα ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία εξαγοράς του αμερικανικού τεχνολογικού ομίλου από τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, αξίας 44 δισ. δολαρίων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider, η διοίκηση της Twitter θα παραχωρήσει στον Μασκ αναλυτικά στοιχεία και δεδομένα που έχει στη διάθεση της.

Σύμφωνα με το BI, η Twitter έχει συμφωνήσει για την αποστολή δεδομένων API σε πραγματικό χρόνο. Το API ή διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών (application programming interface), χρησιμοποιείται για τη μεταβίβαση δεδομένων μεταξύ εφαρμογών λογισμικού με έναν τυποποιημένο τρόπο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κίνηση ενδέχεται να σηματοδοτήσει πρόθεση του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο να χαμηλώσει την τιμή για τη συμφωνία, με το επιχείρημα πως η αξία της Twitter έχει διαφοροποιηθεί με βάση τα τελευταία δεδομένα.

Νωρίτερα τον Ιούνιο, ο Μασκ είχε ζητήσει από την Twitter στοιχεία για τους ενεργούς χρήστες της πλατφόρμας και τους spam λογαριασμούς, τονίζοντας πως η συμφωνία θα ακυρωθεί εάν δεν λάβει τα εν λόγω δεδομένα.

Μετά από τη δημοσίευση της είδησης, η μετοχή της Twitter ενισχύεται κοντά στο 1% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη ο Μασκ είπε ότι υπάρχουν μια σειρά από «άλυτα θέματα» που θα πρέπει να επιλυθούν προτού μπορέσει να προχωρήσει στην εξαγορά της Twitter.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Mασκ: Τα 3 εμπόδια για να ολοκληρωθεί το deal του Twitter και οι απολύσεις του 10% της Tesla

gazzetta
gazzetta reader insider insider