H Volkswagen έκλεισε δύο εργοστάσια στην κινεζική Τιαντζίν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
H Volkswagen έκλεισε δύο εργοστάσια στην κινεζική Τιαντζίν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Στην αναστολή λειτουργίας δύο εργοστασίων που διατηρεί στην κινεζική πόλη Τιαντζίν προχωράει η Volswagen, μετά την έξαρση της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Στην αναστολή λειτουργίας δύο εργοστασίων που διατηρεί στην κινεζική πόλη Τιαντζίν προχωράει η Volswagen, μετά την έξαρση της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Όπως αναφέρει το Reuters, πρόκειται για μία μονάδα παραγωγής που λειτουργεί σε συνεργασία με τον όμιλο FAW Group, καθώς και για ένα εργοστάσιο κατασκευής εξαρτημάτων.

«Λόγω της πρόσφατης αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού, τόσο το εργοστάσιο οχημάτων και το εργοστάσιο εξαρτημάτων, παραμένουν κλειστά από τη Δευτέρα», ανέφερε σε δήλωσή του εκπρόσωπος της εταιρείας.

Σημειώνεται πως η Τιαντζίν βρίσκεται στην βόρεια Κίνα σε απόσταση μόλις 100 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα Πεκίνο, ενώ συνολικά τις τελευταίες δύο ημέρες εντοπίστηκαν περισσότερα από 70 κρούσματα της νόσου.

«Και στις δύο μονάδες διενεργήθηκε δύο φορές αυτή την εβδομάδα διαγνωστικός έλεγχος των εργαζόμενων για τον κορονοϊό, και περιμένουμε τα αποτελέσματα», ανέφερε στο Reuters ο εκπρόσωπος της εταιρείας, συμπληρώνοντας πως «ύψιστη προτεραιότητα παραμένει η υγεία και η ευημερία των εργαζόμενων».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Προσλήψεις 60 πτυχιούχων στην ΗΔΥΚΑ με τριετείς συμβάσεις και μισθό 2.200 ευρώ

Τι χρήματα παίρνει ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Λειψυδρία: Η Ελλάδα διψά λιγότερο από πέρυσι, αλλά περισσότερο από όσο αντέχει

Φόρτωση BOLM...
reader insider