Walmart: Θα προσλάβει πάνω από 3.000 οδηγούς - Επεκτείνει το δίκτυο delivery στις ΗΠΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Walmart: Θα προσλάβει πάνω από 3.000 οδηγούς - Επεκτείνει το δίκτυο delivery στις ΗΠΑ
Walmart
Η αμερικανική αλυσίδα καταστημάτων ανακοίνωσε πως αυτή τη στιγμή διαθέτει περίπου 100 οδηγούς που εξυπηρετούν παραδόσεις σε περίπου 6 εκατ. σπίτια.

Τα σχέδια της να προσλάβει περισσότερους από 3.000 οδηγούς και να «χτίσει» το δίκτυο παραδόσεων delivery με αποκλειστικά ηλεκτρικά οχήματα, τη νεότερη επένδυση της στο πρόγραμμα ενίσχυσης της παροχής υπηρεσιών της, ανακοίνωσε η Walmart.

Η αμερικανική αλυσίδα καταστημάτων ανακοίνωσε πως αυτή τη στιγμή διαθέτει περίπου 100 οδηγούς που εξυπηρετούν παραδόσεις σε περίπου 6 εκατ. σπίτια, ενώ εκτιμά πως θα μπορεί να «φτάσει» σε 30 εκατ. σπίτια μέχρι το τέλος της χρονιάς, με την ενίσχυση του στόλου της.

Σύμφωνα με το Reuters, η Walmart λάνσαρε την υπηρεσία InHome delivery το 2019 από την πολιτεία του Αρκανσό, μέσα από την οποία οι εργαζόμενοι της παρέδιδαν τις αγορές απευθείας στα σπίτια των καταναλωτών. Μάλιστα, η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα της παράδοσης ακόμα και μέσα στην κουζίνα των σπιτιών ή σε κάποιο ψυγείο στο γκαράζ, όταν οι ιδιοκτήτες δεν βρίσκονταν στο σπίτι, μέσω ενός συστήματος «μοναδικού κωδικού» για το ξεκλείδωμα της πόρτας, για όσους έχουν «έξυπνες» εφαρμογές εισόδου.

Η επιτυχία του project απογειώθηκε εν μέσω της πανδημίας, με πολλούς καταναλωτές να μην μπορούν ή να αποφεύγουν τις επισκέψεις στα καταστήματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πάνω από τα 140 δισ. τα έσοδα της Walmart στο γ' τρίμηνο - Τα... οφέλη του πληθωρισμού

gazzetta
gazzetta reader insider insider