Η Goldman Sachs προτρέπει τους υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι, εν μέσω εξάπλωσης της Όμικρον 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Goldman Sachs προτρέπει τους υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι, εν μέσω εξάπλωσης της Όμικρον 
Τα γραφεία θα παραμείνουν ανοιχτά, ωστόσο όσοι μπορούν να εργαστούν από το σπίτι καλούνται να το πράξουν, σύμφωνα με email που εστάλη στους υπαλλήλους.

Η Goldman Sachs ζήτησε από τους υπαλλήλους της να εργάζονται από το σπίτι μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, συμβαδίζοντας με τις άλλες μεγάλες τράπεζες οι οποίες ζήτησαν από τους εργαζόμενούς τους να μείνουν μακριά από τα γραφεία τους, εν μέσω της αύξησης των κρουσμάτων εξαιτίας της παραλλαγής Όμικρον.

Τα γραφεία της Goldman θα παραμείνουν ανοιχτά, ωστόσο οι εργαζόμενοι που μπορούν να εργαστούν από το σπίτι καλούνται να το πράξουν, σύμφωνα με email που εστάλη στους υπαλλήλους την Κυριακή. Για όσους προσέλθουν στο γραφείο η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, ενώ όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τις 10 Ιανουαρίου θα απαιτείται η διενέργεια τεστ δύο φορές εβδομαδιαίως καθώς και η ενισχυτική δόση από την 1η Φεβρουαρίου.

Η JPMorgan Chase, η Bank of America και η Citigroup ζήτησαν επίσης από τους υπαλλήλους τους να εργάζονται από το σπίτι, εάν μπορούν, εν μέσω εξάπλωσης της Όμικρον.

Την περασμένη εβδομάδα, η JPMorgan είπε στους υπαλλήλους ότι επιτρέπει «περισσότερη ευελιξία» για τα χρονοδιαγράμματα για τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, επιτρέποντας την εργασία από το σπίτι εάν εγκριθεί και από τους επικεφαλής των τμημάτων. Οι εργαζόμενοι της JPMorgan αναμένεται να επιστρέψουν πλήρως στα γραφεία τους από την 1η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η Citigroup ζήτησε επίσης από τους εργαζόμενους να δουλεύουν από το σπίτι για τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, ενώ η Bank of America προέτρεψε το ίδιο για την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Η Wells Fargo είχε προγραμματίσει επιστροφή τον Ιανουάριο στα γραφεία, ωστόσο αυτή αναβλήθηκε. Τέλος, η Morgan Stanley και η Deutsche Bank διεύρυναν τις πολιτικές τους για την τηλεργασία κατά τη διάρκεια των εορτών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider