Η Imperial Tobacco αναδείχθηκε ως Superbrand στην Ελλάδα το 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Imperial Tobacco αναδείχθηκε ως Superbrand στην Ελλάδα το 2021
Η Imperial Tobacco Hellas, διακρίθηκε ως μια από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στη χώρα μας, στο πλαίσιο του Θεσμού Business Superbrands 2021, που αναδεικνύει κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σε όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Η Imperial Tobacco Hellas, διακρίθηκε ως μια από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στη χώρα μας, στο πλαίσιο του Θεσμού Business Superbrands 2021, που αναδεικνύει κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σε όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Ο θεσμός Superbrands στοχεύει στην προώθηση και επιβράβευση των κορυφαίων εταιριών κάθε χώρας με κριτήρια επιλογής την Αναγνωσιμότητα της Επωνυμίας, τη Δύναμη της Φήμης, την Αξιοπιστία, τη Μακροχρόνια Συνέπεια, καθώς επίσης και την Εταιρική Υπευθυνότητα. Η δύναμη των εταιριών που επιλέγονται για μια τέτοια διάκριση είναι αποτέλεσμα της αναγνώρισης των μαρκών ή υπηρεσιών που προσφέρουν οι εταιρίες αυτές στο καταναλωτικό κοινό και της προστιθέμενης αξίας που προσδίδουν στην ευρύτερη αλυσίδα των συνεργατών τους.

H Imperial Tobacco Hellas είναι μέλος του Ομίλου της Imperial Brands, της τέταρτης μεγαλύτερης εταιρίας προϊόντων καπνού στον κόσμο. Δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά εδώ και 40 χρόνια, διαθέτει δίκτυο 90 εμπορικών συνεργατών και απασχολεί άμεσα και έμμεσα περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους. Η Αθήνα αποτελεί το κέντρο των δραστηριοτήτων της Εταιρίας στη ΝΑ Ευρώπη, έχοντας στη διοικητική της αρμοδιότητα 13 χώρες με πλέον σημαντικές την Ιταλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Κύπρο και βέβαια την Ελλάδα.

Κατά την πολυετή διαδρομή της στην ελληνική αγορά καπνικών, η Imperial Tobacco Hellas έχει εισάγει σημαντικές καινοτομίες όπως: το άνοιγμα της κατηγορίας των Στριφτών με την μάρκα Drum, της κατηγορίας Slims με την μάρκα Slim Line, των τσιγάρων Ultra με το R1, το χτίσιμο της Ν.1 μάρκας Premium τσιγάρων με τα Davidoff, αλλά και την επιτυχημένη είσοδό της στα προϊόντα Νέας Γενιάς με το λανσάρισμα του myblu, του Νο.1 ηλεκτρονικού τσιγάρου (Nielsen) στην κατηγορία του στην Μικρή Λιανική. Πρόσφατα, η Imperial επέλεξε την Ελλάδα ως μία από τις πρώτες χώρες στον κόσμο για να κυκλοφορήσει τη Συσκευή Θερμαινόμενου Καπνού PULZE και τις Θερμαινόμενες ράβδους Καπνού iD. Η συσκευή PULZE προσφέρει έως 20 χρήσεις με μία πλήρη φόρτιση, είναι συσκευή όλα σε ένα καθώς δεν χρειάζεται ξεχωριστή θήκη φόρτισης και διαθέτει επιλογή έντασης γεύσης μεταξύ 2 επιπέδων θέρμανσης. Οι ράβδοι καπνού iD έχουν λιγότερη μυρωδιά, ενώ διατίθενται σε 4 γεύσεις.

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Νίκος Νικηφορίδης, Γενικός Διευθυντής Ελ­λάδας, Κύπρου και Μάλτας, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «H δέσμευσή μας για εξέλιξη και ανάπτυξη σε συνδυασμό με τη συ­νέπεια και το πάθος μας να είμαστε πάντα δίπλα στους ανθρώπους, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές μας, είναι αυτό που οδήγησε μέχρι σήμερα και συνεχίζει να οδηγεί την Imperial Tobacco Hellas στο μέλλον. Η διάκριση μας στα Business Superbrands Greece 2021 αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και επιβεβαιώνει τη μεγάλη εμπιστοσύνη των καταναλωτών στις μάρκες μας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider