Tesla: Αντικαθιστά τις «προβληματικές» κάμερες του συστήματος Autopilot

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tesla: Αντικαθιστά τις «προβληματικές» κάμερες του συστήματος Autopilot
Πρόκειται για οχήματα που έχουν κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Tesla στην Καλιφόρνια, με την εταιρεία να ενημερώνει πως θα αντικαταστήσει τις προβληματικές κάμερες.

Ο αμερικανικός κυβερνητικός οργανισμός οδικής ασφάλειας (National Highway Traffic Safety Administration - NHTSA) ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε επαφές με την Tesla σχετικά με ένα πρόβλημα που εμφανίζουν οι κάμερες του συστήματος αυτόματης οδήγησης «Autopilot», σε ορισμένα από τα ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας.

Πρόκειται για οχήματα που έχουν κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Tesla στην Καλιφόρνια, με την εταιρεία να ενημερώνει πως θα αντικαταστήσει τις προβληματικές κάμερες. Σύμφωνα με το CNBC, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την απόσυρση συγκεκριμένων μοντέλων, αλλά κάνει αντικατάσταση του προϊόντος σε μία συνθήκη «καλής θέλησης» αφού διαπιστωθεί πως όντως υπάρχει πρόβλημα, ανά περίπτωση.

Διευκρινίζεται πως «Autopilot» ονομάζεται το σύστημα αυτόματης οδήγησης για την εξυπηρέτηση του οδηγού και πως δεν αφορά την οδήγηση οχήματος χωρίς την παρουσία του οδηγού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Επίσημη έρευνα για τις εκρήξεις στα ηλιακά πάνελ της Tesla

gazzetta
gazzetta reader insider insider