Έβδομη μεγαλύτερη εταιρεία στις ΗΠΑ η Nvidia - Ξεπέρασε την Berkshire Hathaway του Μπάφετ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έβδομη μεγαλύτερη εταιρεία στις ΗΠΑ η Nvidia - Ξεπέρασε την Berkshire Hathaway του Μπάφετ
Η μετοχή της Nvidia αυξήθηκε κατά 2,2% στα 264,01 δολάρια την Τρίτη και η κεφαλαιοποίηση της έφτασε στα 660 δισ. δολάρια.

Η Nvidia Corp. ξεπέρασε σε κεφαλαιοποίηση την Berkshire Hathaway του Γουόρεν Μπάφετ και έγινε η έβδομη μεγαλύτερη εταιρεία στις ΗΠΑ.

Η μετοχή της Nvidia αυξήθηκε κατά 2,2% στα 264,01 δολάρια την Τρίτη, ενώ η μετοχή της Berkshire Hathaway σημείωσε άνοδο κατά 0,6% στα 287,93 δολάρια. Με αυτές τις τιμές στο κλείσιμο της συνεδρίασης, η κεφαλαιοποίηση της Nvidia έφτασε στα 660 δισ. δολάρια, ενώ η Berkshire ακολουθεί με 652,4 δισ. δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία της FactSet.

Η κίνηση της Τρίτης συνέχισε το ράλι της μετοχής της Nvidia, η οποία έχει υπερδιπλασιαστεί την τελευταία χρονιά και έχει καταγράψει άνοδο 7500% την τελευταία δεκαετία. Σε σύγκριση η μετοχή της Berkshire σημείωσαν άνοδο 40% το 2021 και πάνω από 270% την ίδια περίοδο δεκαετίας.

Η Nvidia έχει ανακτήσει σε αξία σχεδόν 530 δισ. δολάρια από το χαμηλά που έφτασε στην πανδημίας και πιο συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία της Dow. Από τότε που έφτασε σε αυτό το χαμηλό πανδημίας, η Nvidia έχει προσθέσει περισσότερα σε κεφαλαιοποίηση σε σύγκριση με τις Visa, JPMorgan Chase & Co και Walmart.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έτοιμη να ξεπεράσει την Berkshire Hathaway του Μπάφετ η Nvidia

gazzetta
gazzetta reader insider insider