Διάκριση για την τεχνολογική καινοτομία της ΑΒ Βασιλόπουλος στα Impact Bite Awards 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διάκριση για την τεχνολογική καινοτομία της ΑΒ Βασιλόπουλος στα Impact Bite Awards 2021
«Νικητής» το πρόγραμμα AB RPA Factory (Ρομποτική Αυτοματοποίηση Διεργασιών - Robotic Process Automation – RPA), στα φετινά Impact Bite Awards.

Η ομάδα της ΑΒ Βασιλόπουλος κέρδισε το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών», για το πρόγραμμα AB RPA Factory (Ρομποτική Αυτοματοποίηση Διεργασιών - Robotic Process Automation – RPA), στα φετινά Impact Bite Awards.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, ανταποκρινόμενη πάντοτε με ταχύτητα στις τάσεις και τις προκλήσεις της νέας εποχής, είναι από τις πρώτες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που προχώρησε στην ένταξη των λύσεων RPA στις λειτουργικές της διαδικασίες και επένδυσε στη δημιουργία εξειδικευμένης ομάδας προγραμματιστών RPA. Με «εργαλείο» το λογισμικό της Automation Anywhere και «όχημα» την εντυπωσιακή προσήλωση και αναζήτηση των ανθρώπων της για την απόκτηση νέων γνώσεων, η ΑΒ υιοθέτησε την καινοτόμα πρακτική RPA εντός του 2020 που έχει φέρει ήδη απτά αποτελέσματα.

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, καινοτομία και ευκολία στον καθημερινό τρόπο εργασίας των ανθρώπων της, απελευθερώνοντάς τους από συγκεκριμένες, επαναλαμβανόμενες διαδικασίες και δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να εστιάζουν σε εργασίες που προσφέρουν μεγαλύτερη αξία τόσο στους ίδιους όσο και στους πελάτες της αλυσίδας.

Αυτό το βήμα είναι μόνο η αρχή για την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας RPA στην ΑΒ. Για να συνεχίσει να ανοίγει νέους δρόμους για τους ανθρώπους της και τους πελάτες της. Για να προσφέρει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία καθημερινά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider