ΝΙΚΑΣ: Αύξηση όλων των δεικτών κερδοφορίας για το α' εξάμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΝΙΚΑΣ: Αύξηση όλων των δεικτών κερδοφορίας για το α' εξάμηνο
Ο Όμιλος εταιρειών ΝΙΚΑΣ ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα Α' Εξαμήνου 2021.

Την κερδοφορία του σε όλα τα επίπεδα, αύξησε ο Όμιλος ΝΙΚΑΣ, συνεχίζοντας την θετική πορεία του και διατηρώντας σταθερό το μερίδιο στην αγορά αλλαντικών.

Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα Α' Εξαμήνου 2021 που ανακοίνωσε ο Όμιλος, με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.), κατά το Α' εξάμηνο του 2021 οι συνολικές καθαρές πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν σε 28.086 ευρώ, παραμένoντας στα επίπεδα του 2020, ακολουθώντας την τάση της αγοράς αλλαντικών.

Τα Μικτά Κέρδη αύξηθηκαν κατά 37,3% εν σχέσει με αυτά της αντίστοιχης περυσινής περιόδου και διαμορφώθηκαν σε 8.134 ευρώ.

Το EBITDA του Ομίλου αυξήθηκε κατα 1.601 ευρώ εν σχέσει με αυτό του 2020 και διαμορφώθηκε 2.382 ευρώ σε σχέση με 78.000 ευρώ στην αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Τα αποτελέσματα προ φόρων (EBT) του Ομίλου αυξήθηκαν κατά 999.000 ευρώ και ανήλθαν σε 160.000 ευρώ, έναντι ζημιών 839.000 ευρώ κατά την προηγούμενη περίοδο.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Αγγελική Οικονόμου δήλωσε σχετικά: «Εστιάσαμε στην περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων μας, επιτυγχάννωντας σημαντική αύξηση όλων των δεικτών κερδοφορίας

Προσδοκούμε οτι η θετική μας πορεία θα συνεχιστεί, εφαρμόζοντας συνεπώς την στρατηγική μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider