Επιχειρήσεις | Ελλάδα
16-09-2021 | 17:50

«Έξυπνα» προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου από την Εθνική Ασφαλιστική

Newsroom
Μοιράσου το
«Έξυπνα» προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου από την Εθνική Ασφαλιστική
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Έναν καινοτόμο και έξυπνο συνδυασμό πλήθους καλύψεων με προσιτό κόστος προσφέρει η Εθνική Ασφαλιστική για εκείνους που θέλουν να ασφαλίσουν το όχημά τους.

Συγκεκριμένα, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στη χώρα, αξιοποιώντας τα περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας που έχει, διαθέτει τα προγράμματα «AutoProtect».

Πρόκειται για τρία ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων που αφορούν τόσο αυτοκίνητα όσο και μοτοσυκλέτες και τα οποία εξασφαλίζουν προστασία και σιγουριά στον οδηγό.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα Αuto [Protect] περιλαμβάνει ιδιαίτερα προνόμια για όσους ενδιαφέρονται για τη βασική ασφαλιστική κάλυψη σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή. Προσφέρει μεταξύ άλλων σε προνομιακή τιμή, την υποχρεωτική από τον Νόμο Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης του Ιδιωτικής Χρήσης Αυτοκινήτου ή και Μοτοσικλέτας. Ταυτόχρονα, παρέχει μία σειρά από προεπιλεγμένες καλύψεις, όπως η αποκατάσταση ζημιών από ανασφάλιστο όχημα και η εγγύηση ασφαλίστρου, καθώς και σημαντικές προαιρετικές καλύψεις, όπως Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού και Θραύση Κρυστάλλων χωρίς απαλλαγές στα συνεργαζόμενα συνεργεία για τα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα, Νομική Προστασία κ.ά.

Αντίστοιχα, το πρόγραμμα Auto [Protect] Extra, επιπλέον των παραπάνω, καλύπτει και έκτακτους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν, όπως φυσικά φαινόμενα (βλ. χιονόπτωση, χαλαζόπτωση), πυρκαγιά, κλοπή. Παράλληλα, περιλαμβάνει Νομική Προστασία σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και προαιρετικά την κάλυψη της Θραύσης Κρυστάλλων.

Τέλος, το Auto [Protect] Premium προσφέρει επιπλέον των καλύψεων των άλλων πακέτων, την κάλυψη των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου σας (μικτή ασφάλιση), συνεπεία τόσο ατυχήματος, όσο και κακόβουλων ενεργειών ή ζημιές του συνεπεία κλοπής του και μάλιστα σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή.

Σημειώνεται πως ειδικά στο πακέτο Auto [Protect] Premium, για τα πρωτοκυκλοφορούντα οχήματα με αξία έως 50.000,00€, προσφέρεται επιπλέον ο όρος εγγύησης ασφαλιστικής αξίας, σύμφωνα με τον οποίο η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει να καταβάλει το συνολικό κεφάλαιο για το οποίο είναι ασφαλισμένο το όχημα, για τα τρία πρώτα έτη ασφάλισης από την κυκλοφορία του, στις περιπτώσεις ολικής κλοπής ή ολικής καταστροφής από κινδύνους: Πυρός, Πυρός από τρομοκρατικές, Ίδιες Ζημιές (Μικτή), Ίδιες Ζημιές σε περίπτωση Κλοπής και Ζημιές από ακραία Φυσικά Φαινόμενα.

Παράλληλα, και τα τρία προγράμματα, «Αuto Protect Classic - Προνομιακή επιλογή», Auto Protect Extra - Έξτρα κάλυψη»  και «Auto Protect Premium - Πλήρης προστασία» περιλαμβάνουν και τις παρακάτω δυνατότητες:

• Άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου για το πρόγραμμα Auto [Protect] Classic, με την καταβολή του αντίστοιχου ασφαλίστρου. Γρήγορη και απλή διαδικασία προασφαλιστικού ελέγχου για τα προγράμματα Auto [Protect] Extra & Premium, που παρέχονται για αυτοκίνητα.

• Ευελιξία ως προς τη διάρκεια ασφάλισης, με επιλογή τρίμηνης, τετράμηνης, εξάμηνης ή ετήσιας διάρκειας ασφαλιστηρίου συμβολαίου, βάσει των διαθέσιμων επιλογών ανά κανάλι διανομής.

• Αυτόματη πληρωμή ασφαλίστρων μέσω Internet και μέσω πάγιας εντολής, για την ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας συμβολαίου. Πληρωμή των ασφαλίστρων εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας μέσω πιστωτικών καρτών της ΕTΕ, με έως 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τη διάρκεια.

• Οργανωμένη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος. Φροντίδα Ατυχήματος, τοπική ρυμούλκηση, οδική βοήθεια (προαιρετική κάλυψη), συμμετοχή στο σύστημα φιλικού διακανονισμού ώστε ακόμα και σε περίπτωση μη υπαιτιότητάς σας, η αποζημίωση καταβάλλεται από την Εθνική Ασφαλιστική. Κάλυψη ζημιάς του οχήματός σας από ανασφάλιστο όχημα και Νομική Προστασία.

• Εγγύηση Ασφαλίστρου: Σε περίπτωση μέχρι και 2 ατυχημάτων το χρόνο, από υπαιτιότητά σας, δεν αυξάνεται το ασφάλιστρό σας.

Τα εν λόγω προγράμματα, τα οποία διανέμονται online στο http://www.ethnikiprotect.gr, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, από το δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Εθνικής Ασφαλιστικής και από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (από Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο: www.ethniki-asfalistiki.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.