Το Virtus South European Fund προχωρά σε ιδιωτική τοποθέτηση σε θεσμικούς επενδυτές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Virtus South European Fund προχωρά σε ιδιωτική τοποθέτηση σε θεσμικούς επενδυτές
Η τιμή διάθεσης ορίστηκε στα ΕΥΡΩ 3,20 ανά μετοχή και λόγω της μεγάλης ζήτησης ο τελικός αριθμός μετοχών που διατέθηκε ήταν 3.987.625 μετοχές ή 12,67% των συνολικών μετοχών της Εταιρείας.

Σε συνέχεια σημαντικού ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε για την συμμετοχή στην εταιρεία IDEAL GROUP ΑΕ («η Εταιρεία»), μετά και την δημοσίευση των θετικών αποτελεσμάτων του Α’ εξαμήνου 2021 στις 25 Αυγούστου, το Virtus South European Fund αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε ιδιωτική τοποθέτηση σε επιλεγμένους επενδυτές.

Η τιμή διάθεσης ορίστηκε στα 3,20 ευρώ ανά μετοχή και λόγω της μεγάλης ζήτησης ο τελικός αριθμός μετοχών που διατέθηκε ήταν 3.987.625 μετοχές ή 12,67% των συνολικών μετοχών της Εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως το Virtus South European Fund κατείχε άμεσα 15.038.063 μετοχές της Εταιρείας, δηλαδή ποσοστό 47,78% μετά την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με την εισφορά σε είδος των εταιρειών SICC Limited (Astir Vitogiannis AE) και ESM Effervescent Sodas Management Limited (Three Cents).

Σημειώνεται ότι η συναλλαγή αυτή δεν έχει σχέση με την Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση της Terniale Ltd. η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχίζεται κανονικά.

Ο κ. Δαμιανός Παπακωνσταντίνου, Partner της Virtus International Partners η οποία διαχειρίζεται το Virtus South European Fund, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί τα αποτελέσματα Α΄ Εξαμήνου 2021 τα οποία έδειξαν τις δυνατότητες και τις προοπτικές του νέου σχήματος και για το γεγονός ότι οι Έλληνες θεσμικοί επενδυτές με την τοποθέτησή τους δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην IDEAL GROUP.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider