Sony: Κέρδη-ρεκόρ στο τρίμηνο χάρη στη ζήτηση της καραντίνας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Sony: Κέρδη-ρεκόρ στο τρίμηνο χάρη στη ζήτηση της καραντίνας
To outlook για τα κέρδη αναβάθμισε η Sony μετά τα λειτουργικά κέρδη-ρεκόρ του β' τριμήνου που έλαβαν ώθηση από τη μεγάλη ζήτηση για κονσόλες Playstation 5, τηλεοράσεις, μουσική και ταινίες από ανθρώπους που έμειναν παραπάνω στο σπίτι λόγω πανδημίας.

To outlook για τα κέρδη της αναβάθμισε η Sony μετά τα λειτουργικά κέρδη-ρεκόρ του β' τριμήνου που έλαβαν ώθηση από τη μεγάλη ζήτηση για κονσόλες Playstation 5, τηλεοράσεις, μουσική και ταινίες από ανθρώπους που έμειναν παραπάνω στο σπίτι λόγω πανδημίας.

Τα λειτουργικά κέρδη της Sony για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου αυξήθηκαν στα 280,1 δισ. γεν από 221,7 δισ. γεν έναν χρόνο νωρίτερα, ξεπερνώντας τα 207,96 δισ. γεν που ανέμεναν κατά μέσο όρο οι αναλυτές.

Η εταιρεία αναβάθμισε την πρόβλεψη για τα κέρδη της χρήσης που λήγει τον Μάρτιο του 2022, στα 980 δισ. γεν, από 930 δισ. γεν, φέρνοντας τα πιο κοντά στα 1 δισ. γεν που εκτιμούν κατά μέσο όρο 25 αναλυτές.

Η Sony ανέμενε πως η ζήτηση για τις συσκευές και το περιεχόμενό της θα υποχωρούσε καθώς θα χαλάρωσαν τα lockdown, ωστόσο με τα νέα κύματα κορονοϊού να σαρώνουν τον πλανήτη, η καραντίνα παραμένει κοινό φαινόμενο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider