Μήνυμα σφάλματος

Could not retrieve the oEmbed resource.

Microsoft - Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2021: Το «Teams» δεν είναι μόνο ένα επαγγελματικό app

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Microsoft - Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2021: Το «Teams» δεν είναι μόνο ένα επαγγελματικό app
Με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την Παρασκευή 23/7, η εταιρεία τεχνολογίας αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο τηλεοπτικό σποτ.

Μία νέα καμπάνια έχει ξεκινήσει η Micosoft, η οποία θέλει να «πείσει» τους χρήστες της πως η εφαρμογή «Teams» δεν είναι ένα εργαλείο μόνο για την τηλεργασία και τα επαγγελματικά meeting, σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί πιο δυναμικά apps όπως το Slack και το Zoom.

Με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την Παρασκευή 23/7, η εταιρεία τεχνολογίας παρουσίασε σήμερα ένα νέο τηλεοπτικό σποτ με το οποίο στοχεύει να δείξει πως όλοι, όχι μόνο οι επαγγελαμτίες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τηνεφαρμογή για να «συνδεθούν» από όπου και αν βρίσκονται.

Στο σποτ δείχνει ανθρώπους που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τα σχέδια τους λόγω Covid. Η διαφήμιση τους δίνει μία «γεύση» για το πως θα ήταν αν τα είχαν καταφέρει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider