Ελλάδα
09-07-2021 | 14:27

Lidl Ελλάς: Silver διάκριση και Έπαινος στον Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index

Newsroom
Μοιράσου το
Lidl Ελλάς: Silver διάκριση και Έπαινος στον Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index
live updates: Ανανεώθηκε πριν

H Lidl Ελλάς διακρίθηκε για τις επιδόσεις της στην Εταιρική Υπευθυνότητα, βάσει των διεθνών κριτηρίων αξιολογήσεων CR Index και απέσπασε Silver Award αλλά και Έπαινο για την Αγορά (Marketplace Award).

Πρόκειται για τη δεύτερη διάκριση της εταιρείας στο πλαίσιο του CR Index, του πιο υψηλού κύρους και διεθνώς αναγνωρισμένου δείκτη μέτρησης της απόδοσης των επιχειρήσεων στον τομέα της Εταιρικής Ευθύνης. Το 2018 είχε λάβει και πάλι Silver Award και τιμητική διάκριση ως η καλύτερη νεοεισερχόμενη εταιρεία.

«Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε στη δύναμη της συνένωσης και της συνεννόησης. Γι’ αυτόν τον λόγο προωθούμε στρατηγικές συνεργασίες που δυναμώνουν την προοπτική της βιώσιμης ανάπτυξης. Έχουμε αυξημένη ευθύνη  απέναντι στην ποιότητα των προϊόντων αλλά και τη διασφάλιση συνθηκών υγιούς συνεργατικότητας με τους προμηθευτές μας.  Ενισχύουμε την αειφορία της ελληνικής παραγωγής και επενδύουμε σε ακόμα περισσότερες συνεργασίες με τοπικούς παραγωγούς. Παράλληλα έχουμε ευθύνη να περιορίσουμε το όποιο αρνητικό αποτύπωμα της επιχειρηματικής μας δράσης επάνω στο περιβάλλον

. Για τον λόγο αυτόν πρωτοπορούμε με σαφείς χρονικές δεσμεύσεις στη μείωση της χρήσης πλαστικού και την υλοποίηση δράσεων που προωθούν την ανακύκλωση, ενώ συγχρόνως εξασφαλίζουμε τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στη διαχείριση της ενέργειας που απαιτεί η επιχειρηματική μας δράση. Πάνω απ' όλα όμως είμαστε υπεύθυνος εργοδότης, φροντίζοντας σταθερά ώστε πέρα από τις άριστες συνθήκες στον χώρο εργασίας να αναπτύσσουμε τις δεξιότητες των εργαζόμενών μας και να μεγιστοποιούμε τις δυνατότητές του», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου – Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Lidl Ελλάς αναδείχθηκε CSR Corporate Brand της χρονιάς στα Hellenic Responsible Business Awards 2021