Προ των πυλών το νέο ξενοδοχείο της Intrakat στην Αθήνα - Προχωρά η τουριστική επένδυση στη Μύκονο

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προ των πυλών το νέο ξενοδοχείο της Intrakat στην Αθήνα - Προχωρά η τουριστική επένδυση στη Μύκονο
intrakat milos xenodoxeio
Εγκαίνια ετοιμάζεται να κάνει φέτος ένα νέο ξενοδοχείο του ομίλου Κόκκαλη στην πρωτεύουσα ενώ με γοργούς ρυθμούς και ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2022 προχωρά η επένδυση στη Μύκονο.

Εγκαίνια ετοιμάζεται να κάνει φέτος ένα νέο ξενοδοχείο του ομίλου Κόκκαλη στην πρωτεύουσα ενώ με γοργούς ρυθμούς και ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2022 προχωρά και το έτερο πρότζεκτ του ομίλου στο δημοφιλές νησί των ανέμων.

Ο λόγος για το πεντάστερο boutique «Xenodoxeio Milos» το οποίο θα λειτουργήσει σε ένα νεοκλασσικό κτήριο που χρονολογείται από το 1880 πίσω από την Παλιά Βουλή και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη 3-5 για την κατασκευή του οποίου επενδύθηκαν 7,5 εκατ. ευρώ.

Το κτήριο, το οποίο έχει μισθωθεί από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, από το 2017 με διάρκεια παραχώρησης 30 έτη, διαμορφώνεται από δύο «δίδυμα» διατηρητέα κτίρια που ενοποιούνται από μια μεταγενέστερη γυάλινη προσθήκη στους τελευταίους ορόφους. Το συνολικό εμβαδόν των 5 ορόφων και 2 υπογείων του κτηρίου ανέρχεται στα 4.400 τ.μ. και το πολυτελές κατάλυμα που θα δημιουργηθεί θα είναι δυναμικότητας 43 δωματίων.

Τη διαχείριση του «Xenodocheio Milos», έχει αναλάβει η Epoque Collection η οποία εξειδικεύεται στη λειτουργία πολυτελών μονάδων ενώ εντός του, συγκεκριμένα στην αίθουσα του ισογείου, θα φιλοξενείται και το «Estiatorio Milos», του γνωστού chef και επιχειρηματία Κώστα Σπηλιάδη, το οποίο θα έχει ξεχωριστή είσοδο από τη Στοά Μπολάνη και χωρητικότητα 135 ατόμων.

Ο κατασκευαστικός βραχίονας του Ομίλου, ο οποίος ποντάρει τα τελευταία χρόνια, μεταξύ άλλων και στα τουριστικά πρότζεκτ, προχωρά και την κατασκευή του νέου πολυτελούς θερέτρου στη Μύκονο.

Πρόκειται για επένδυση ύψους 100 εκατ. ευρώ σε κοινοπραξία με την London Regional Properties. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο αναπτύσσεται σε έκταση 100 στρεμμάτων δυτικά από την παραλία Καλό Λιβάδι, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του δεύτερου τριμήνου του 2022.

Θα θα διαθέτει 72 σουίτες, 1 all-day dining και 1 specialty restaurant, ένα spa καθώς και 12 βίλες προς ενοικίαση ή πώληση με ιδιωτική πρόσβαση σε μια μικρή παραλία.

To πολυτελές θέρετρο αναπτύσσεται από την INTRADEVELOPMENT, κατασκευάζεται από την Intrakat ενώ θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα της London Regional Hotels, εταιρείας με υπό διαχείριση ακίνητα αξίας άνω των 9 δισ. ευρώ και παρουσία σε χώρες όπως η Μ. Bρετανία, η Γερμανία, η Iρλανδία, η Oυκρανία, η Pωσία, η Πολωνία, η Σουηδία κι ο Παναμάς.

Να θυμίσουμε ότι η δραστηριότητα της Intradevelopment στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων δεν είναι καινούργια, ήδη από τον Ιούλιο του 2018 ολοκλήρωσε την πλήρη ανακατασκευής ενός παλαιού ακινήτου και την μετατροπή του σε πολυτελή βίλα με 5 επίπεδα, υπό την επωνυμία «VILLA AILIA». Επίσης στο νησί της Μυκόνου και συγκεκριμένα στον Πλατύ Γυαλό λειτουργεί ήδη από το 2017 και ένα ακόμα boutique ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το οποίο ανακαίνισε ο όμιλος, το Branco Mykonos.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στρατηγική συνεργασία Invel, Prodea, Ομίλου Ι. Παπαλέκα για το ξενοδοχείο Parklane στην Κύπρο

Στη διαχείριση ξενοδοχείων μπαίνουν Airotel Group και Santikos Collection μέσω της Capital H

Intrakat: Προς υπογραφή έργα ύψους 225,6 εκατ. ευρώ

gazzetta
gazzetta reader insider insider