Viohalco: Ολοκληρώθηκε η διάθεση μετοχών της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Viohalco: Ολοκληρώθηκε η διάθεση μετοχών της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ
Οι Διατεθείσες Μετοχές αντιστοιχούν σε ποσοστό 6.66 % του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Eταιρείας.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσής της από 26 Απριλίου 2021, η Viohalco S.A. έχει ολοκληρώσει τη διάθεση 25.000.000 μετοχών με ιδιωτική τοποθέτηση σε τιμή 2 ευρώ ανά Διατεθείσα Μετοχή της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. σε θεσμικούς επενδυτές μέσω της διαδικασίας επιταχυνόμενης κατάρτισης βιβλίου προσφορών. Τα ακαθάριστα έσοδα της Viohalco από τη Συναλλαγή ανέρχονται σε 50.000.000 ευρώ. Οι Διατεθείσες Μετοχές αντιστοιχούν σε ποσοστό 6.66 % του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Eταιρείας.

Αμέσως μετά το διακανονισμό της Συναλλαγής, η Viohalco θα κατέχει 318.111.475 μετοχές στην Εταιρεία, ήτοι 84,78% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Η ημερομηνία συναλλαγής για τη Συναλλαγή είναι η 27η Απριλίου 2021 και ο διακανονισμός αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου 2021.

Η AXIA Ventures Group Ltd και η EUROXX Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ ενήργησαν ως διαχειριστές (εφεξής οι «Διαχειριστές») στο πλαίσιο της Συναλλαγής.

H Viohalco έχει συμφωνήσει σε περίοδο δέσμευσης 60 ημερών (η οποία εκκινεί στις 26 Απριλίου 2021) αναφορικά με τις υπόλοιπες μετοχές της Εταιρείας τις οποίες θα κατέχει μετά την ολοκλήρωση της Συναλλαγής καθώς και, υπό την επιφύλαξη συνήθων εξαιρέσεων, στη μη διενέργεια επιπρόσθετων πωλήσεων μετοχών της Εταιρείας από τη Viohalco κατά την περίοδο δέσμευσης χωρίς τη συναίνεση των Διαχειριστών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider