Πασχαλινά δώρα: Ένας πλήρης οδηγός για τις φετινές αγορές σας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πασχαλινά δώρα: Ένας πλήρης οδηγός για τις φετινές αγορές σας
Oι καλύτερες προτάσεις δώρων για κάθε γούστο.

Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η έρευνα αγοράς για τα δώρα που θα επιλέξουμε για τους μικρούς μας φίλους έχει ήδη ξεκινήσει.

Φυσικά, η επιλογή του κατάλληλου δώρου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Εμείς για να σας βοηθήσουμε, ετοιμάσαμε έναν πλήρη οδηγό για τις αγορές σας με προτάσεις δώρων από τo Public που θα γεμίσουν τα παιδικά πρόσωπα με χαμόγελα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες:

Λαμπάδες και παιχνίδια

Οι λαμπάδες είναι το Α και το Ω των πασχαλινών αγορών και γι’ αυτό καλό θα ήταν να ξεκινήσετε από αυτές. Χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες, τις χειροποίητες λαμπάδες που ενδείκνυνται για τις μεγαλύτερες ηλικίες και τις παιχνιδολαμπάδες που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους. 

insider

Αναφορικά με τις χειροποίητες λαμπάδες, το Public προσφέρει μια τεράστια ποικιλία για κάθε γούστο, εμπνευσμένες από αγαπημένες εικόνες που σίγουρα θα ξυπνήσουν όμορφες αναμνήσεις. Ξεχωρίσαμε μεταξύ άλλων αυτή την ψηλή ανάγλυφη λαμπάδα με ρίγες σε χρώμα σάπιου μήλου καθώς και αυτή τη γαλάζια της Glam & Plan με ξύλινο παιχνίδι δράκου που θα κλέψει τις εντυπώσεις. 

Περνώντας στις παιχνιδολαμπάδες, μια καλή πρόταση για τις μικρές μας φίλες είναι σίγουρα η λαμπάδα Frozen με την Elsa, ενώ για τα αγόρια ξεχωρίσαμε την λαμπάδα LEGO® Ninjago Legacy Tournament Of Elements. Φυσικά, επειδή τον τελευταίο λόγο πρέπει να τον έχουν τα παιδιά, καλό θα ήταν να τα συμβουλευτείτε πριν καταλήξετε στην ιδανική.

insider

Gadgets

Ένα είναι βέβαιο: Τα gadgets δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Οι επιλογές πολλές, από smartphones και tablets, μέχρι video games και wearables, που θα ξετρελάνουν τα μικρά και τα… μεγαλύτερα παιδιά. 

Ξεκινώντας από τα smartphones, στο public θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία και φυσικά στις καλύτερες τιμές. Εμείς ξεχωρίζουμε το νέο Samsung Galaxy A52, που διαθέτει πολύ μεγάλη μπαταρία για ατέλειωτο gaming και σερφάρισμα και οθόνη Infinity-O τεχνολογίας Super Amoled με αυξημένα 120Hz για καλύτερη ποιότητα εικόνας. 

Προχωρώντας στο κεφάλαιο gaming, πέρα από το all time classic Fifa 21 για το PS4, την προσοχή μας τράβηξε και το Fortnite Special Edition, η νέα, επαναστατική κονσόλα της Nintendo που συνδυάζει την άνεση του gaming στον καναπέ με την ευκολία του φορητού gaming, δίχως να θυσιάζει την εργονομία, την ευκολία χειρισμού ή την ποιότητα των παιχνιδιών. Φυσικά, για τους λάτρεις των pc games, μια πολύ καλή πρόταση είναι το πληκτρολόγιο gaming Razer BlackWidow Chroma GR που είναι συνώνυμο όχι μόνο με την ακρίβεια, αλλά και με την αίσθηση των πλήκτρων. 

insider

Τέλος, και όσον αφορά στα wearables, ξεχωρίζουμε το Activity Tracker Xiaomi Mi Band 4, που διαθέτει έγχρωμη AMOLED οθόνη αφής 0,95" και επιτρέπει στον χρήστη να δει άμεσα τις κλήσεις, τα μηνύματα, τις ειδοποιήσεις εφαρμογών και να ακούσει μουσική όσο απολαμβάνει την άσκησή του.

Βιβλία

Ένα βιβλίο είναι ίσως το πολυτιμότερο δώρο που μπορεί να λάβει ένα παιδί. Κάθε σελίδα του είναι και ένα μικρό ταξίδι και είναι βέβαιο ότι δεν θα μείνει ασυγκίνητο. Οι τίτλοι που προσφέρει το Public είναι αμέτρητοι και σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό για κάθε γούστο και ηλικία. 

Για τις μικρότερες ηλικίες φέτος ξεχωρίσαμε το «Η γάτα του Χοσελίτο Περδόν» το πρώτο παιδικό βιβλίο του Νίκου Παλαιολόγου αγγίζει ένα εξαιρετικά ευαίσθητο και ιδιαίτερο θέμα, αυτό των διαφορετικών οικογενειών, των οικογενειών που δεν ζούνε με τον συνήθη τρόπο την καθημερινότητά τους αλλά νιώθουν ελεύθεροι να εδραιώσουν τους δικούς τους όρους. Η πρωτοποριακή, χειροποίητη τυπογραφία και το μινιμαλιστικό σκίτσο του βιβλίου ξεχωρίζουν, ενώ το κείμενο ενσωματώνεται πλήρως στην ολοσέλιδη εικονογράφηση, κάνοντας την ανάγνωση μία ιδιαίτερη εμπειρία. Το εντυπωσιακό μέγεθος και η πολυτελής έκδοση θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες.

insider

Για τις μεγαλύτερες ηλικίες, προτείνουμε το «1821 - Ένα εικονογραφημένο ταξίδι προς την ελευθερία» της Μάρως Βασιλειάδου και του Ηλίας Κολοβού (η σπουδαία εικονογράφηση ανήκει στη Θέντα Μιμηλάκη). Με τις εικόνες και τους χάρτες του, το συγκεκριμένο βιβλίο μεταφέρει τον αναγνώστη σε έναν κόσμο που υπήρξε πριν από διακόσια χρόνια και περιγράφει σημαντικά γεγονότα. Ταξιδεύουμε στην ιστορία και τη γεωγραφία για να συναντήσουμε τα πρόσωπα και τις ιδέες εκείνων που οραματίστηκαν την Ελλάδα ως ελεύθερο κράτος και κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους αναποφάσιστους, η ιδανική λύση είναι η Public e-gift card, η δωροκάρτα που φτάνει στον παραλήπτη μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και του δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει ό,τι εκείνος θέλει μέσα από μια τεράστια ποικιλία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider