Επιχειρήσεις
05-04-2021 | 11:17

Reggeborgh: Εκφράζει ανησυχία για αναβολή Γ.Σ. και στήριξη στην Ελλάκτωρ

Newsroom
Μοιράσου το
Reggeborgh: Εκφράζει ανησυχία για αναβολή Γ.Σ., στηρίζει την Ελλάκτωρ
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Τη λύπη της για την αναβολή της γενικής συνέλευσης της Ελλάκτωρ αλλά και την ισχυρή υποστήριξή της στην προτεινόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης, όπως και την εμπιστοσύνη της στη δυναμική του ομίλου στο μέλλον, εκφράζει η Ολλανδική Reggeborgh.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

Η Reggeborgh Invest B.V. επιθυμεί να εκφράσει τη λύπη της που η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Ελλάκτωρ ΑΕ αναβλήθηκε για τις 22 Απριλίου μετά από αίτημα των ίδιων αυτών μετόχων που είχαν ζητήσει τη σύγκλησή της.

Η Reggeborgh εκφράζει την ανησυχία της ότι αυτή η περιττή αναβολή της γενικής συνέλευσης και η καθυστέρηση της λήψης απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο το μέλλον της εταιρείας και να οδηγήσουν σε πρόσθετες ζημίες στα έργα της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ανεύθυνη πράξη, στρεφόμενη άμεσα κατά των συμφερόντων της Ελλάκτωρ, των μετόχων της, των περίπου 6.000 εργαζομένων της και άλλων ενδιαφερομένων.

Η Reggeborgh επιθυμεί να επαναλάβει - για άλλη μια φορά - την ισχυρή υποστήριξή της στην προτεινόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ελλάκτωρ και την εμπιστοσύνη της στη δυναμική του ομίλου στο μέλλον, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποκατασταθεί η χρηματοοικονομική του σταθερότητα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.