WATT+VOLT: Επίσημη πρόσκληση από την Tuya για το Joint Efforts & Prosperous Growth AI + loT Business Conference

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
WATT+VOLT: Επίσημη πρόσκληση από την Tuya για το Joint Efforts & Prosperous Growth AI + loT Business Conference
Η Τuya πρόσφατα αναγνώρισε την παρουσία της WATT+VOLT στον τομέα των IoT λύσεων προσκαλώντας τη στο Joint Efforts & Prosperous Growth AI + loT Business Conference.

Νέα προϊόντα και υπηρεσίες από τον κόσμο του Internet of Things προσφέρει η WATT+VOLT, σημειώνοντας πρόοδο στον τομέα, γεγονός που αναγνωρίστηκε από την Tuya η οποία προσκάλεσε την WATT+VOLT στο συνέδριο Joint Efforts & Prosperous Growth AI + loT Business (Ιανουάριος - Μάρτιος 2021). Η WATT+VOLT θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο, όπου το event θα κάνει στάση στην Ελλάδα».

Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται πως «η αναγνώριση και η πρόσκληση από την Tuya είναι πολύ σημαντική καθώς πρόκειται για την πρωτοπόρο εταιρεία που έχει στη διάθεσή της την παγκοσμίως κορυφαία πλατφόρμα AI και ΙοΤ λύσεων συνδέοντας καταναλωτές, προϊόντα και υπηρεσίες με ένα μοναδικό τρόπο. Οι IoT λύσεις που μέχρι στιγμής προσφέρει η WATT+VOLT κερδίζουν έδαφος διαρκώς, με πρώτη την υπηρεσία smartwatt που απευθύνεται τόσο σε οικιακούς πελάτες όσο και σε μικρές επιχειρήσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να ελέγχει όλες τις "έξυπνες" συσκευές με μία μόνο εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν σε iOS & android συσκευές και διακρίνεται για την καινοτομία, την ευελιξία και την ευκολία στη χρήση της.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα έξυπνων συσκευών όπως: ο έξυπνος αισθητήρας κίνησης, ο ανιχνευτής καπνού, ο αισθητήρας διαρροής νερού, το κουμπί έκτακτης ανάγκης και πολλές άλλες συσκευές, η WATT+VOLT δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να ελέγχουν με ακρίβεια το χώρο τους από απόσταση, ενισχύοντας παράλληλα τους τομείς της εξοικονόμησης, της ασφάλειας, και της άνεσης».

Και καταλήγει: «Η καινοτομία, η τεχνογνωσία και η ανάγκη για εξεύρεση νέων λύσεων παραμένουν στις σταθερές αξίες δράσης της WATT+VOLT δίνοντάς της μοναδική ώθηση για το μέλλον».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider