Η Εθνική Ασφαλιστική ξεκινά να καλύπτει το τεστ ανίχνευσης κορονοϊού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Εθνική Ασφαλιστική ξεκινά να καλύπτει το τεστ ανίχνευσης κορονοϊού
Όσοι είναι κάτοχοι του προγράμματος Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, μπορούν να απευθυνθούν σε ιατρό του δικτύου και να υποβληθούν στην εξέταση.

Η Εθνική Ασφαλιστική καλύπτει πλέον μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα Full [Ηealth] ΔΙΑΓΝΩΣΗ και την εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV2.

Ειδικότερα, μέσω του Προγράμματος Διαγνωστικών – Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health]) ΔΙΑΓΝΩΣΗ, με ελάχιστη συμμετοχή τους, οι ασφαλισμένοι της Εταιρείας μας έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν στο τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού στο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων της συνεργαζόμενης Affidea.

Όσοι λοιπόν, είναι κάτοχοι του Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, μπορούν να απευθυνθούν σε ιατρό του εν λόγω δικτύου, και εφόσον κριθεί απαραίτητο, να υποβληθούν στην εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) σε ένα από τα κατάλληλα εξοπλισμένα διαγνωστικά κέντρα της Affidea, καταβάλλοντας μόνον μία ελάχιστη συμμετοχή στο κόστος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Διαγνωστικών – Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ και τα διαγνωστικά κέντρα όπου διενεργείται η εξέταση PCR στην επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής Ασφαλιστικής (www.ethniki-asfalistiki.gr) ή στο τηλεφωνικό κέντρο 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider