ΒΑΛΜΑΣ: Δωρεά ειδικών αναπνευστικών μονάδων στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΒΑΛΜΑΣ: Δωρεά ειδικών αναπνευστικών μονάδων στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής
Η εταιρεία ΒΑΛΜΑΣ με έδρα στην Παλαιόχωρα Χαλκιδικής, που δραστηριοποιείται για πάνω από 50 χρόνια στην παραγωγή τυροκομικών προϊόντων, με βαθύ αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης και επιθυμώντας να συμβάλει στον κοινό αγώνα κατά του Κορωνοϊού, προβαίνει στη δωρεά για την απόκτηση 5 ειδικών φορητών αναπνευστήρων στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Οι αναπνευστήρες αυτοί θα συμβάλουν στον εξοπλισμό των 5 νέων κλινών της ΜΕΘ που δημιουργήθηκαν ειδικά για την αντιμετώπιση των βεβαρημένων περιστατικών του Κορωνοϊού, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο.

Ο Αναισθησιολόγος – Εντατικολόγος και Διευθυντής της ΜΕΘ στο Γ.Ν. Χαλκιδικής Βασίλης Ουραήλογλου τονίζει: “H κίνηση δωρεάς της εταιρίας ΒΑΛΜΑΣ αποτελεί μια κίνηση ζωτικής σημασίας αφού η ανάγκη των καιρών είναι η μηχανική υποστήριξη της αναπνοής στους βαρέως πάσχοντες ασθενείς και με τις συσκευές αυτές οργανώνεται πλήρως μια νέα ΜΕΘ (σε συμπλήρωση της ήδη υπάρχουσας ) που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις.”

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πώς θα αλλάξετε πλακάκια, υδραυλικά και τέντες με επιδότηση ΕΣΠΑ

Πότε και σε ποιους η εφορία απενεργοποιεί τον ΑΦΜ - Nέες οδηγίες της ΑΑΔΕ

Λογαριασμοί ύδρευσης: Οι επιβαρύνσεις για καταναλωτές, ποια τα έσοδα για ΕΥΔΑΠ – Οι επενδύσεις που έρχονται

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider