Η INTERAMERICAN ενισχύει το εθνικό σύστημα υγείας με 7 κλίνες ΜΕΘ και 5 φορητούς υπερηχοτομογράφους

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η INTERAMERICAN ενισχύει το εθνικό σύστημα υγείας με 7 κλίνες ΜΕΘ και 5 φορητούς υπερηχοτομογράφους
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η INTERAMERICAN, με έντονο το αίσθημα της ευθύνης και της κοινωνικής αλληλεγγύης στη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε όλοι μας λόγω της πανδημίας, αναλαμβάνει ενεργό ρόλο και προχωρά σε πρωτοβουλίες υποστήριξης του εθνικού συστήματος υγείας, σε άμεση επικοινωνία και συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, έγιναν αποδεκτές από το Υπουργείο δύο δωρεές της INTERAMERICAN, που αφορούν στην κάλυψη αναγκών σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, με είδη που είναι άμεσα παραδοτέα, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση με εφόδια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας που μάχεται ανελλιπώς για τη δημόσια υγεία:

  • Επτά (7) κλίνες ειδικά για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, τύπου Hillrom 900 Accela με ζυγό και ειδικό αερόστρωμα και
  • Πέντε (5) συστήματα φορητών υπερηχοτομογράφων Philips Lumifay, με αντίστοιχα tablets, που θα αξιοποιούνται για καρδιολογικό και πνευμονολογικό έλεγχο, αλλά και συγκυριακά για την ανάγκη εκτίμησης περιστατικών σχετικά με την εισαγωγή τους σε Μ.Ε.Θ.

Σε αυτή την κρίσιμη εθνική στιγμή, που το αίσθημα της ενότητας είναι πιο έντονο από ποτέ, o Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTERAMERICAN, δήλωσε ότι «Οφείλουμε να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε στη θωράκιση του εθνικού συστήματος υγείας σε αυτή την κρίσιμη φάση, να συνεργαστούμε οι επιχειρήσεις μεταξύ μας και με τον δημόσιο τομέα και να υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τη μεγάλη, αξιέπαινη προσπάθεια των ανθρώπων που στελεχώνουν το σύστημα, στον καθημερινό αγώνα τους να περιθάλψουν νοσούντες και να σώσουν ζωές».

Σε αυτό το «εθνικό» μαζί η INTERAMERICAN είναι παρούσα. Ολοι μαζί θα βγούμε νικητές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολογικές δηλώσεις: Τι έφερε την παράταση έως 24 Ιουλίου - Καθυστερήσεις από φορείς παρά τα πρόστιμα

Οι 70 πάροχοι νερού γίνονται δύο: Πώς αλλάζει ο ρόλος της ΕΥΔΑΠ στη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση της ύδρευσης

IRIS: Οι 5 αλλαγές που φέρνουν οι άμεσες πληρωμές – Από τα POS στις μεταφορές χρημάτων στην Ευρώπη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider