ZARO’S: Επένδυση 2 εκατ. ευρώ στο ανθρακούχο νερό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ZARO’S: Επένδυση 2 εκατ. ευρώ στο ανθρακούχο νερό
Με το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος και τη δημιουργία μιας νέας υπερσύγχρονης μονάδας ολοκλήρωσε τη μεγάλη επένδυση η ΖΑΡΟΣ ΑΕ.

Τη μεγάλη επένδυση ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ ολοκλήρωσε η ΖΑΡΟΣ ΑΕ, στο εμφιαλωτήριο της εταιρείας στο χωριό Ζαρός, που βρίσκεται στους πρόποδες του Ψηλορείτη.

Συγκεκριμένα όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, είναι ήδη διαθέσιμο στους καταναλωτές σε όλη τη χώρα το νέο προϊόν του ZARO’S, Sparkling Water Lemon&Lime. Η σύστασή του συνδυάζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ZARO’S, με τη φρεσκάδα και το απαλό φυσικό άρωμα του λεμονιού-λάιμ.

Το νέο προϊόν ανήκει στην κατηγορία των flavor waters και συνδυάζει το βραβευμένο ανθρακούχο νερό ZARO’S με τα φυσικά αρώματα του Λεμονιού και του Lime χωρίς προσθήκη συντηρητικών και γλυκαντικών και με πλήρη απουσία θερμίδων.

To Sparkling ZARO’S lemon lime διατίθεται στην συσκευασία των 330 ml που θεωρείται ιδανικό μέγεθος για τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων.

Παράλληλα, μέσα από τη νέα μονάδα, δυναμικότητας 13.000 φιαλών ανά ώρα, θα ενισχυθεί η παραγωγή ανθρακούχου νερού ώστε να καλύψει την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση που παρουσιάζει τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στις περίπου 15 χώρες όπου η εταιρεία έχει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα.

Με την υλοποίηση της επένδυσης η εταιρεία ολοκληρώνει την γκάμα των διαθέσιμων συσκευασιών ανθρακούχου νερού, το οποίο πλέον ο καταναλωτής μπορεί να το αναζητήσει εκτός από τη συσκευασία του ενός λίτρου και στις συσκευασίες των 330, 500, και 1500 ml καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο της ζεστής όσο και της κρύας αγοράς.

Η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού ZARO’S ΑΕ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επιβεβαιώνεται τόσο από τη σταδιακή ενίσχυση του μεριδίου του συνολικά στην αγορά του ανθρακούχου νερού στην Ελλάδα όσο και από τη σημαντική διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό για τα καλύτερα ανθρακούχα νερά στην Κίνα για το 2019, όπου το ανθρακούχο του ZARO’S έλαβε τη δεύτερη θέση.

ZAROS

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider