22 έως 24 Μαΐου: Το μεγαλύτερο Συνέδριο για την Ενεργειακή Μετάβαση από την HAEE

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
22 έως 24 Μαΐου: Το μεγαλύτερο Συνέδριο για την Ενεργειακή Μετάβαση από την HAEE
Οι τελευταίες γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν άμεσα τον χώρο της ενέργειας, ο οποίος μετασχηματίζεται με ταχείς ρυθμούς.

Οι τελευταίες γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν άμεσα τον χώρο της ενέργειας, ο οποίος μετασχηματίζεται με ταχείς ρυθμούς. Η ραγδαία εξέλιξη των ΑΠΕ, η ανάγκη για αυξημένη ενεργειακή ασφάλεια και διαφοροποίηση των ενεργειακών πηγών, ο κομβικός ρόλος της αποθήκευσης ενέργειας, οι διασυνδέσεις στον Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ανάπτυξη υπεράκτιων αιολικών εγκαταστάσεων και οι μεγάλες επενδύσεις στον τομέα θα είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν στο 9th HAEE Energy Transition Symposium, που διοργανώνεται από τις 22 έως και τις 24 Μαΐου στο Maroussi Plaza Centre στην Αθήνα.

Στο Συνέδριο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πάνω από 20 πάνελ συζήτησης με συμμετοχή εκπροσώπων των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, του ακαδημαϊκού τομέα και της πολιτικής σκηνής.

Παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε σε 4 side events, με κυριότερο το Innovation Energy Day που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Συνεδρίου. Στόχος του event είναι να αναδείξει την καινοτομία στο χώρο της ενέργειας, δίνοντας το βήμα σε start-up εταιρίες, spin-offs και innovation hubs. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν και επιλεγμένα επιστημονικά άρθρα στο πλαίσιο του ακαδημαϊκού πυλώνα του Συνεδρίου.

Για την εγγραφή σας πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider