Μεϊμαράκης: Eίμαι διατεθειμένος να παραδώσω τη θέση μου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μεϊμαράκης: Eίμαι διατεθειμένος να παραδώσω τη θέση μου

«Η εκκωφαντική σιωπή μου ήταν μήνυμα θλίψης και συγνώμης στους νεοδημοκράτες του οποίους πληγώσαμε. Κι ενώ έπρεπε να βρούμε αμέσως τον τρόπο που θα προχωρήσουμε μπροστά, οι εκλεκτοί συνάδελφοι βρήκαν το θέμα της τεχνικής βλάβης ως πεδίο αντιπαράθεσης ενώ και οι ίδιοι συμμετείχαν και γνώριζαν εξ ολοκλήρου τα πάντα».
Αυτό δήλωσε το πρωί της Δευτέρας, ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Όπως ανέφερε: «Όλοι γνώριζαν τη συγκεκριμένη εταιρεία γιατί όλοι συμμετείχαν. Έπρεπε να πρόσεχαν και ο κ. Σαμαράς είχε εγγυηθεί για την εταιρεία. Επίσης ο κ.Βορίδης είχε στο παρελθόν συνεργαστεί. Είναι υποκριτικό να ζητούν την παραίτησή του οι συνυποψήφιοί του εξαιτίας ενός τεχνικού λάθους.
Είμαι διατεθειμένος να παραδώσω τη θέση του προέδρου της ΝΔ, δεν είμαι γαντζωμένος στη θέση αυτή. Θα την παραδώσω στο γραμματέα κ. Πλακιωτάκη. Εκτιμώ την κ. Γιαννάκου, όπως θα μπορούσε να είναι μεταβατικός πρόεδρος και ο κ. Βαρβιτσιώτης, όπως και η κ. Μπενάκη. Θα πρέπει όμως να παραδώσουν και τις δικές τους θέσεις και οι άλλοι υποψήφιοι όπως ο κ. Τζιτζικώστας από τη θέση του Περιφερειάρχη και των άλλων δύο από τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων».
Ήδη την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικό εκπροσώπου της ΝΔ ανακοίνωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider