Μητσοτάκης: Δώστε μου δύναμη να αλλάξω τη ΝΔ και την Ελλάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Δώστε μου δύναμη να αλλάξω τη ΝΔ και την Ελλάδα

Τη δύναμη να αλλάξει τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να αλλάξει και την Ελλάδα ζήτησε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της κεντρικής του προεκλογικής ομιλίας στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής.

Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι εγγυάται προσωπικά πως θα ξανακάνει τη ΝΔ μία μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη με κυρίαρχη πολιτική θέση στον τόπο. «Αυτό το ρυάκι που ξεκίνησε πριν από πέντε εβδομάδες έχει γίνει ποτάμι και θα σπάσει το φράγμα των μηχανισμών. Εσείς θα δώσετε την απάντηση» τόνισε και ζήτησε από τους ψηφοφόρους του κόμματος να τον στηρίξουν.

Κάνοντας λόγο για ένα κουρασμένο και γερασμένο κόμμα, υπογράμμισε την ανάγκη αλλαγής και ανανέωσης, σε επίπεδο προσώπων, ιδεών και διαδικασιών.

«Ήρθε η ώρα η ΝΔ να κερδίσει και πάλι τη μάχη των ιδεών. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι οι αξίες της κεντροδεξιάς δικαιώθηκαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου και εδώ θα εξακολουθεί να κυβερνά η αριστερά» σημείωσε εν συνεχεία και κατέστησε αναγκαία τη συνάντηση με τα δυναμικά κοινωνικά ρεύματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider