«Ο κ. Τσίπρας παραμένει ανεύθυνα ίδιος», αναφέρει στην απάντηση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση μέσω Facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην επίθεση που εξαπέλυσε για τους κυβερνητικούς χειρισμούς σχετικά με τον κορονοϊό, μετά το άνοιγμα της οικονομίας, ο Αλέξης Τσίπρας, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Η δήλωση του Στέλιου Πέτσα:

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει ανεύθυνα ίδιος. Άγνοια, διαστρέβλωση, θράσος και καιροσκοπισμός χαρακτηρίζουν την ανάρτησή του. Ενώ αναγκάζεται να παραδεχθεί την “συλλογική επιτυχία”, διαστρεβλώνει μικρόψυχα την πραγματικότητα και σπεκουλάρει πάνω στην ανασφάλεια που δημιουργεί η πρωτοφανής υγειονομική κρίση. Όσο και να προσπαθεί, όμως, να τσαλακώσει τη θετική εικόνα της Ελλάδας, αυτή παραμένει πολύ καλύτερη διεθνώς, ακόμη και τώρα που υπάρχει ξανά, παγκοσμίως, έξαρση του κορονοϊού. Το θερινό του δηλητήριο πέφτει στο κενό. Γιατί οι πολίτες έχουν δώσει την απάντηση στο ερώτημα “τι θα γινόταν αν …”. Ας καταλάβει επιτέλους ο κ. Τσίπρας, ότι η ατομική ευθύνη αφορά και τους επικεφαλής των κομμάτων».