Χαρδαλιάς για τις πλατείες: Υπάρχει ο κίνδυνος να τα τινάξουμε όλα στον αέρα

Χαρδαλιάς

«Δεν είναι ζήτημα της αστυνομίας είναι ζήτημα ατομικής ευθύνης» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς για τα πάρτι στις πλατείες.

Σε όσους συγκεντρώνονται στις πλατείες και κάνουν πάρτι αναφέρθηκε και την Πέμπτη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως επεσήμανε ο ίδιος αυτό που κάνουν όσοι συγκεντρώνονται σε πλατείες είναι να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή τους και τη ζωή των δικών τους. Ούτε αντίσταση, ούτε μαγκιά είναι να κάνουν κάποιοι πάρτι στις πλατείες, ανέφερε ο ίδιος τονίζοντας πως υπάρχει ο κίνδυνος να τα τινάξουμε όλα στον αέρα.

«Δεν είναι ζήτημα της αστυνομίας είναι ζήτημα ατομικής ευθύνης» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Τους 148 έφτασαν οι νεκροί

Ένας ακόμα ασθενής έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να φτάνει τους 148, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο κ. Τσιόδρας.

Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 15 ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων φτάνει τα 2.678 και το 56% αφορά άνδρες. Ακόμα ένας ασθενής έχασε τη ζωή τους με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 148.

Συνολικά 33 άνθρωποι νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ 85 έχουν πάρει εξιτήριο από τις ΜΕΘ. Το 97% των ανθρώπων που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι άνω των 70 ετών.

BEST OF INTERNET

ΑΡΧΙΚΗ