Μητσοτάκης για αναβάθμιση: Η Ελλάδα επιστρέφει!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης για αναβάθμιση: Η Ελλάδα επιστρέφει!
«Διπλή αναβάθμιση για την Ελλάδα: Ο οίκος Fitch αναβάθμισε την ελληνική οικονομία, φέρνοντάς μας ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην επενδυτική βαθμίδα. Και η Διεθνής Διαφάνεια κατέγραψε για τη χώρα μας βελτίωση 7 θέσεων της στο δείκτη αντίληψης διαφθοράς», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός.

«Η Ελλάδα επιστρέφει!» υποστηρίζει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τις θετικές ειδήσεις του τελευταίου 24ωρου, όπως η αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο αξιολόγησης Fitch και η βελτίωση της θέσης της χώρας στον δείκτη αντίληψης διαφθοράς της Διεθνούς Διαφάνειας.

«Διπλή αναβάθμιση για την Ελλάδα: Ο οίκος Fitch αναβάθμισε την ελληνική οικονομία, φέρνοντάς μας ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην επενδυτική βαθμίδα. Και η Διεθνής Διαφάνεια κατέγραψε για τη χώρα μας βελτίωση 7 θέσεων της στο δείκτη αντίληψης διαφθοράς. Η Ελλάδα επιστρέφει!», αναφέρει το μήνυμα του πρωθυπουργού σε ανάρτησή του στο Twitter.

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1221027614468591617?fbclid=IwAR0vMGlC9ADLTo8zSo2Itg6KLMY-xE3Q4P-mRE8sqUm834Xl3DS_PSXlSDY

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider