Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Μιλάμε λιγότερο, δουλεύουμε περισσότερο (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Μιλάμε λιγότερο, δουλεύουμε περισσότερο (vid)
«Στόχος μας είναι η νέα Βουλή να γίνει η καλύτερη της μεταπολίτευσης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Λίγα λεπτά μετά τις 10:30 το πρωί ξεκίνησε η πρώτη, πανηγυρική, συνεδρίαση της Νέας Δημοκρατίας στα έδρανα της Βουλής, με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να κηρύσσει την έναρξη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του καλωσόρισε τα νέα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και έθεσε τους στόχους της ΚΟ. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «στόχος μας είναι η νέα Βουλή να γίνει η καλύτερη της μεταπολίτευσης».

Αναβάθμιση πολιτικού λόγου, αντιπαράθεση με επιχειρήματα ζήτησε ο πρωθυπουργός από τους βουλευτές του. «Η ψήφος της 7ης Ιουλίου αποτελεί απάντηση κατά του λαϊκισμού και των ακραίων μορφών», είπε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ζήτησε από τους βουλευτές να δίνουν μάχη κατά του λαϊκισμού καθημερινά στην κοινωνία αποκρούοντας τα ρουσφέτια και την λαϊκίστικη συνθηματολογία και τόνισε πως τα μέλη της ΚΟ πρέπει να θέτουν το παράδειγμα προς όλους τους υπολοίπους.

Δουλεύουμε ομαδικά και με αλληλεγγύη μεταξύ μας είπε στους βουλευτές και πρόσθεσε «ο λόγος παραμένει ενιαίος και παραταξιακός» και «η δημόσια συμπεριφορά μας γίνεται υπόδειγμα».

Ζήτησε, επίσης, να μην υπάρχουν κενά έδρανα από τους βουλευτές της ΝΔ. Μότο του είναι, τόνισε, το «Μιλάμε λιγότερο, δουλεύουμε περισσότερο»!

Ενώ κλείνοντας την ομιλία του, πρότεινε τον Σταύρο Καλαφάτη για το ρόλο του Γραμματέα του κόμματος, μια πρόταση που έλαβε θερμό χειροκρότημα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Δείτε εδώ την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider