Ζέρβας: Σήμερα κέρδισε η Θεσσαλονίκη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ζέρβας: Σήμερα κέρδισε η Θεσσαλονίκη
«Θα είμαι αυτός ο δήμαρχος που επιθυμούν, αυτός που θα κάνει τη δουλειά. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους Θεσσαλονικείς ό,τι και αν επέλεξαν».

Το όραμά του να γίνει καλύτερη για όλους η Θεσσαλονίκη επισήμανε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στην ομιλία του έξω από το εκλογικό του κέντρο, μετά τη συντριπτική επικράτησή του επί του Νίκου Ταχιάου, στη μάχη του β' γύρου των δημοτικών εκλογών.

Ο κ. Ζέρβας, 61ος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έστειλε μήνυμα ενότητας, με σκοπό το καλό της πόλης. «Δεν ξεχάσαμε ούτε λεπτό ότι η πρότασή μας είναι αυτοδιοικητική: από την πόλη αρχίσαμε, στην πόλη καταλήξαμε», σημείωσε ο κ. Ζέρβας τονίζοντας ότι σήμερα η πόλη κέρδισε. «Ξέρω καλά πόσο δύσκολο ήταν και θέλω να πω στους δημότες μας ότι θα είμαι αυτός ο δήμαρχος που επιθυμούν, αυτός που θα κάνει τη δουλειά», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους Θεσσαλονικείς ό,τι και αν επέλεξαν».

«Από αύριο, οι ενέργειές μας σε έναν σκοπό θα κατευθύνονται, να γίνει καλύτερη η Θεσσαλονίκη για όλους», είπε ο νέος δήμαρχος.

Ο κ. Ζέρβας αναφέρθηκε, έντονα συγκινημένος, στην παρακαταθήκη που του έχει αφήσει ο πατέρας του, τον οποίον, όπως είπε, «κουβαλώ κάθε στιγμή μαζί μου».

Ευχαρίστησε ονομαστικά τους συνεργάτες του και την οικογένειά του και κατέληξε με έμφαση: «Θα το ξαναπώ. Μόνο νίκες για τη Θεσσαλονίκη».

Στο εκλογικό κέντρο του κ. Ζέρβα βρέθηκαν οι δύο αδελφές του, καθώς και η μητέρα του.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας θα αναλάβει τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, από την 1η Σεπτεμβρίου, όπου και θα ορκιστεί δήμαρχος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider