Γεωργιάδης: Πυλώνας ανόρθωσης της οικονομίας οι ελληνογερμανικές σχέσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Πυλώνας ανόρθωσης της οικονομίας οι ελληνογερμανικές σχέσεις
Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι ελληνογερμανικές σχέσεις στην ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας σύμφωνα με τον Αδώνι Γεωργιάδη.

«Το 2020 είναι μια χρονιά που θέλουμε να αξιοποιήσουμε, για να αφήσουμε πίσω οριστικά το θέμα της κρίσης» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο χθεσινοβραδινό Πρωτοχρονιάτικο δείπνο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου, ενώ πρόσθεσε ότι το διάστημα που θα ακολουθήσει, θα χαρακτηριστεί και από τις ιδιαίτερα στενές ελληνογερμανικές σχέσεις στον τομέα της οικονομίας.

Ο κ. Γεωργιάδης, αναφέρθηκε ειδικότερα στο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ - Όραμα και ευκαιρίες επενδύσεων στην πράσινη οικονομία, που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στις 9 Μαρτίου στο Βερολίνο και ανέδειξε το 2020 ως τη χρονιά, κατά την οποία οι ελληνογερμανικές οικονομικές σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας.

Όπως ο ίδιος επισήμανε, η ελληνική κυβέρνηση πιστεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, εκτιμώντας ότι θα εξασφαλίσει αμοιβαία οφέλη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider